Schoonmaakgemak thuis

www.schoonmaakgoeroe.nl voor schoonmaakgemak thuis

Schoonmaakgoeroe.nl is hét bedrijf waar je door onze professionele achtergrond alles te weten kunt komen over schoonmaken. Schoonmaakgoeroe.nl is opgericht door Jaap Niezen en is ontstaan vanuit een groothandel in professionele schoonmaaksystemen voor schoonmaakgemak thuis.

Schoonmaakgemak thuis
Als consument heb je normaalgesproken geen toegang tot professionele schoonmaakmiddelen en worden de fijne kneepjes van het vak je niet verteld. Bij schoonmaakgoeroe.nl doen we dat wel. Via deze site heb je toegang tot de beste materialen en middelen voor het schoonhouden van je thuis, bedrijf of waar je maar wilt.

Schoonmaakgoeroe.nl biedt je niet alleen deskundig en professioneel advies, maar ook biedt het je alle producten tegen groothandelsprijzen. Bijkomend voordeel is dat de meeste van de door ons verkochte middelen het ecolabel hebben. Zo gaan voordeel, duurzaamheid en milieubewustzijn hand in hand.

Maak het jezelf comfortabel en houd kostbare tijd over voor prettiger zaken dan schoonmaken!