Verborgen gebreken huis Frankrijk

Wil je een huis kopen in Frankrijk, dan is het zeer raadzaam een bouwkundige keuring te laten uitvoeren, waarbij verborgen gebreken aan het licht komen. Genoeg onervaren buitenlandse kopers zijn in het verleden gedupeerd geraakt bij onaangename verborgen gebreken. Waar let je op? Lees meer…

Verborgen gebreken huis Frankrijk
Als koper van een huis in Frankrijk ga je een volledige koop aan; alle verborgen gebreken komen voor eigen rekening wanneer hier niets contractueel over is vastgelegd. Onderzoek dus zeer nauwkeurig op verborgen gebreken voor de aankoop van een huis in Frankrijk. Schakel een bouwtechnisch bureau in om de verborgen gebreken te onderzoeken, deze benoemen in het bouwtechnisch rapport de herstel kosten.
Let bij verborgen gebreken van een huis in Frankrijk vooral op de volgende zaken:

  • Het dak. Vaak verouderd, vaak aan vervanging toe.
  • Kozijnen/ glas, idem.
  • Houtwerk/ zolder. Het hout kan aangetast zijn door houtworm en meer ongedierte. Let goed op.
  • Leidingen/ riolering. Lek/ gebarsten en zo meer.
  • Is er een werkend riool/ Septic tank?

Meer informatie over huis kopen in Frankrijk? Lees: De Ardennen–  huizen kopen FrankrijkVoordelig een huis kopen in LimousinNederlandse makelaars in Frankrijkhuis kopen zonder makelaar