займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Designer sloophout behang!

Een nieuwe trend is geboren: het designer sloophout behang! Waren sloophout meubelen voorheen, al jaren eigenlijk, te vinden in elk zichzelf respecterende woon-outletwinkel, met koplopers als Loods 5 in Zaandam en Woonstore in Capelle a/d IJssel, nu heeft de vertaalslag zich gemaakt naar behang. Lees meer…

Sloophout behang
Behang is in. Erg in. Grote prints, afgewisseld met grote gekleurde vlakken; het kan allemaal. Maar nu is er iets nieuws onder de zon: het sloophout behang. Sloophout ontwerper van het eerste uur, Piet Hein Eek, brengt nu het sloophout behang op de markt. Natuurelementen in de woning implementeren is erg in; het sloophout behang sluit hierbij naadloos aan. Perfect binnen het industriele, of landelijke interieur.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl