займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Gatenplant verzorging

Waar kun je de gatenplant het beste plaatsen in huis? Lees hier meer over gatenplant verzorging…

De Gatenplant verzorging
De gatenplant (Monstera Deliciosa) is een sterke bladplant die bij voorkeur niet in de volle zon geplaatst dient te worden, maar op een schaduwrijke plek in huis. Houd de aarde van de gatenplant ten alle tijde vochtig en regelmatig bijmesten in de zomermaanden is een pré. In de wintermaanden daarentegen is bemesting en constant vochtig houden van de aarde niet nodig. Bij een warme huiskamer temperatuur is zo nu en dan besproeien van de gatenplant een must.

Meer huiskamerplanten verzorging? Kamerplanten water geven tijdens afwezigheid – Kamerplanten snoeien


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl