займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Saus voor spaghetti maken!

Na jaren experimenteren om de lekkerste saus voor spaghetti neer te zetten, kan ik zeggen dat ik eindelijk zover ben gekomen! Wellicht doe ik er iemand een plezier mee dit te delen, dus hier komt ‘ie:  mijn saus voor spaghetti!

Spaghetti saus recept voor 6 personen

Benodigdheden:

 • 1 kg rundergehakt
 • 4 el paneermeel
 • 2 el groentebouillon
 • 6 tenen knoflook
 • 1 el Italiaanse kruidenmix
 • 500 gr champignons
 • 3 rode uien
 • 1 paprika
 • 2 potten of zakken Bolognese saus
 • 3 el olijfolie

Saus voor spaghetti maken

 • Hak de tenen knoflook fijn.
 • Voeg de knoflook, het paneermeel en de bouillon aan het rundergehakt toe en kneed net zolang totdat er een stevige bal ontstaat. Laat minstens een uur intrekken in de koeling.
 • Snijd de champignons, paprika en ui in stukjes naar wens.
 • Bak het gehakt op; probeer zoveel mogelijk te rullen. Zodra gaar, even in vergiet plaatsen om overtollig vet af te voeren (vang het vet op in een potje; niet door de gootsteen spoelen!) Plaats het gehakt weer in de pan.
 • Voeg de olijfolie toe.
 • Bak paprika, champignons en ui 5 minuten mee.
 • Voeg nu de Bolognese saus toe en de kruiden.
 • Nog 5 minuten laten ‘pruttelen’.

Een belangrijk element van deze saus voor spaghetti zit hem in het vlees. Gemarineerd & gepaneerd gehakt maakt het verschil heb ik gemerkt. De smaak van knoflook vervliegt niet doordat het goed in het vlees heeft kunnen inwerken. Daarnaast maakt paneren het gehakt zachter van smaak en is groenten bouillon perfect als (zoute) smaakmaker. Bolognese saus maakt de saus voor spaghetti af. Het is een zachte saus, waarbij een zurige tomaten smaak niet overheerst.

Meer recepten? Lees ook eens: Zelf kroketten makenBiefstuk in de oven bereidenVlees paneren Stoomoven kooktechnieken


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl