Verborgen speakers – Home entertainment systemen

Home entertainment systemen die goed klinken én ook mooi kunnen zijn

“Je home cinema set subtiel aanwezig, zonder direct je interieur aan te tasten”

Het is geweldig om te hebben; de crème de la crème op gebied van thuis technologie,  maar laten we eerlijk zijn dat je 55inch LED TV, Sky + HD box en een geluid systeem niet altijd je interieur ten goede komen om het zacht uit te drukken. Dit kan anders en beter…

Tegenwoordig vinden veel mensen thuis technologie te opzichtig. In deze moderne tijd wil je slimme technologie welke op subtiele wijze de inrichting van een ruimte versterken, in plaats van dat het de leefruimte juist op een negatieve manier beïnvloed.

Maar niets is minder waar, de thuis technologie van vandaag kan een aanvulling zijn op uw interieur. TV’s kunnen worden verborgen in fotolijsten, die uitgeschoven kunnen worden indien nodig en discreet verborgen speakers in het plafond laten audio afspelen zonder dat iemand het opmerkt.

Zo zijn er tv’s ontworpen om te fungeren als spiegel, wanneer deze niet in gebruik zijn.

Verborgen speakers

De audiosystemen van vandaag vereisen steeds meerdere speaker locaties. Het resultaat is steeds groeiend aantal speakers die de overhand zullen nemen in het aanzicht. Inbouwen in muren of het plafond is niet altijd een van de meest voor de hand liggende keuze. Om toch toch een goed geluid te hebben, en zo’n minimale verbruik van ruimte, is een soundbar de perfecte optie. Dankzij een zogenaamd virtual sound is het in staat het geluid na te bootsen van een home cinema set, terwijl het enkel bestaat uit één unit die onder de tv gezet of gehangen kan worden.

Entertainment systemen

Zoek een goede eenheid voor zowel de blu-ray speler, Sky box etc., zodat uw interieur overzichtelijk en gestroomlijnd blijft. Veel huishoudens hebben tegenwoordig, doordat ze niet alles goed hebben afgestemd, wel meer dan vier verschillende afstandsbedieningen en kastjes. Het op elkaar afstemmen zorgt niet alleen voor ruimte besparing, maar ook dat u meer haalt uit uw entertainment systemen. Streamen en audio synchronisatie is tegenwoordig erg hot, hiermee sluit je al je apparaten op elkaar aan wat voor een nog betere muziek ervaring zorgt.

Televisie: de Spiegel TV!

Een spiegel TV ziet eruit als een gewone spiegel wanneer deze is uitgeschakeld, anderen kunnen tevoorschijn komen van achter een kunstwerk of stijgen vanuit de voet van het bed. Schermen worden wel groter, maar door dat ze tevens dunner worden is het mogelijk dit te doen.