Op uw terras of aan het begin van uw oprit!

Betonnen Amsterdammertjes

Aangezien er steeds meer auto’s bij blijven komen, nemen de problemen rond het parkeren nog dagelijks toe. Zeker rondom parken en instellingen, maar ook bij scholen en sportverenigingen dringen mensen om een plekje om hun auto neer te zetten wat kan zorgen voor de meest rare situaties.

Om ervoor te zorgen dat het park autovrij blijft en dat de voetgangers en mensen met hun hond en kinderwagens gemakkelijk de ingang van het park kunnen bereiken kan het plaatsen van betonnen Amsterdammertjes een uitkomst zijn.

U kunt deze betonnen Amsterdammertjes eenvoudig plaatsen en u zult merken dat u zo op een gemakkelijke en relatief goedkope manier het wildparkeren kunt aanpakken. Het zal niet meer gebeuren dat mensen half met een wiel op de stoep parkeren of op hoeken zodat de rest van het verkeer gehinderd wordt.

Op sommige locaties kan het wildparkeren zelfs helemaal worden aangepakt. Denkt u hier bijvoorbeeld aan in- en uitgangen bij zorginstellingen en bedrijven waar het levensgevaarlijk kan zijn als mensen fout geparkeerd staan, zodat er in geval van nood geen hulpdienst meer bij kan.

Ook in het park zelf kan het plaatsen van betonnen Amsterdammertjes handig zijn om de wandelpaden af te scheiden van de gedeeltes waar gefietst mag worden en ook ingangen van speeltuintjes en gelegenheden om te zitten of te picknicken kunnen worden afgerasterd.

De betonnen Amsterdammertjes hebben al op vele plaatsen bewezen effectief te zijn. De paaltjes zien er niet allen prachtig uit ze zijn ook nog eens duurzaam en gemakkelijk schoon te houden. Het beton is duurzaam en milieuvriendelijk en zal prima passen in elke omgeving.

Vooral op plaatsen waar er extra ruimte moet worden gecreëerd voor kinderen om veilig te kunnen spelen kunt u met een kleine ingreep de hele verkeerssituatie stukken veiliger maken. Het plaatsen is gemakkelijk en u zult jaren lang geen onderhoud hebben. U heeft de nostalgie van vroeger met het gemak van beton van nu. U kunt de Amsterdammertjes natuurlijk ook gebruiken voor privé gebruik, op uw terras of aan het begin van uw oprit.