Perfecte roldeuren op maat

Een roldeur op maat heeft diverse voordelen. Het isoleert je huis en kan bovendien bijdragen aan je beveiliging. Maar om optimaal te profiteren van de voordelen van je roldeur, moet het wel perfect aansluiten bij je woning. Daarom biedt Creon alle roldeuren op maat aan. Je kunt ze geheel naar je wensen aanpassen, zodat je een absoluut voordeel hebt van je roldeuren op maat. En bij Creon heb je ook nog eens het voordeel van de scherpste prijzen van Nederland!

Voordelen van roldeuren op maat

Creon biedt stevige en kwalitatieve roldeuren op maat aan die geschikt zijn voor je garage of schuur. De roldeuren op maat bestel je eenvoudig via de website met een handige calculator waardoor je direct weet wat het je gaat kosten.

Een roldeur op maat neem weinig ruimte in beslag waardoor je het plafond nog volledig kunt benutten om bijvoorbeeld skiboxen en dergelijke op kunt hangen. De roldeur rolt namelijk volledig in een omkasting. De roldeuren op maat van Creon zijn van het type PA77. Dit zijn aluminium lamellen van 77 mm hoog en zitten vol met PU-schuim. Hierdoor is de roldeur zeer zonwerend en isoleren. Verder zijn de roldeuren op maat inbraak- en geluidswerend en bovendien bestendig tegen vocht. Dit maakt ideaal als garagedeur.

De roldeuren kunnen ook met afstandsbediening geleverd worden. Door een zakformaat afstandsbediening kunt de roldeur perfect bedienen.

Goede prijs/kwaliteit

Goede service en kwaliteit hoeft niet veel te kosten. Door de handige inkoopkosten van Creon kunnen ze hoge kwaliteit roldeuren op maat leveren tegen een zeer scherpe prijs. Door het slimme ontwerp kun je de roldeuren zelf monteren waardoor je ook op montagekosten bespaart. Deze combinatie zorgt ervoor dat een roldeur op maat een goede investering is.

Op maat bestellen

Als je roldeuren op maat bij Creon bestelt, heb je bovendien een keuze over de kleur van de lamellen, omkasting en geleiders. Ook kunt je het type bediening aangeven. Daarnaast geef je uiteraard exact de maten door zodat de roldeur ook perfect op maat is. Met behulp van de duidelijke en eenvoudige instructies is dit een fluitje van een cent. Vervolgens wordt in de fabriek van Creon de roldeur precies op maat gemaakt. Zo simpel is het!