Alles over luxe wonen en leven

Sfeert & Comfort is een nieuw blog rondom luxe leven en wonen. Op www.sfeerencomfort.nl vind je wooninspiratie voor iedere ruimte in je huis, maar ook inspiratie voor je tuin. Van losse meubels en woonaccessoires tot en met de laatste trends op het gebied van woonstijlen.

De blogs worden geschreven door een vast team bloggers, maar ook gastbloggers kunnen hun blog aanbieden bij Sfeer & Comfort. De blogs zijn vooral bedoeld voor het wat hogere segment als het gaat om wonen en leven. 

Naast inspiratie voor in en rond het huis, vind je op de website van Sfeer & Comfort ook leuke inspiratie blogs over wellness en zaken als reizen en luxe hotels. In de toekomst kun je bij Sfeer & Comfort ook inspiratie vinden over luxe eten en drinken en andere zaken die het leven mooier en aangenamer kunnen maken.

Wil je inspiratie opdoen of denk je dat jouw bedrijf op product wel een blog op www.sfeerencomfort.nl verdient, bezoek dan snel de website en laat je verrassen.