Muurstickers: de leukste muurdecoratie!

Wie denkt aan muurdecoratie komt al gauw uit bij schilderijen, posters en schilderingen. Maar er is al jaren een alternatief dat goedkoper en vooral veel persoonlijker is. Muurstickers zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar en bovendien makkelijk aan te brengen. Ook als je in een huurhuis woont kun je de sticker aan het einde van je huurcontract gemakkelijk en zonder schade verwijderen van de muur.

Gepersonaliseerde muurteksten

Een groot voordeel van muurstickers is dat ze bij Meermetstickers.nl gepersonaliseerd kunnen worden. Dankzij de ontwerptool kun je online een eigen muurtekst sticker ontwerpen. Je ziet in de ontwerptool gelijk het voorbeeld zoals de sticker bij je wordt afgeleverd. Je kunt de kleur, afmetingen, tekst en lettertype zelf bepalen. In een handomdraai heb je je eigen muurtekst ontworpen, reken je veilig online af. De volgende dag wordt je persoonlijke muursticker al bij je thuisbezorgd.

Muurstickers voor allerlei ruimtes

Voor allerlei ruimtes zijn muurstickers verkrijgbaar. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of er is al een standaard ontwerp voor. Van de keuken tot aan de slaapkamer, en van de woonkamertot aan de babykamer. Je kunt kiezen uit honderden ontwerpen, allemaal uniek en ontworpen door Meermetstickers.nl. Zelfs op de standaard ontwerpen kunnen kosteloos aanpassingen worden gemaakt. Bijvoorbeeld een ander lettertype of de tekst.

Voordelen van muurstickers

De muurstickers worden gesneden uit een dunne vinyl folie. Deze folie is voorzien van een plakzijde en van een transferpapier. De sticker heeft daardoor geen omranding of achtergrond, is in één keer aan te brengen en lijkt daardoor net geschilderd. De letters en vormen worden door een snijmachine zo nauwkeurig gesneden dat je het resultaat nooit kunt bereiken door te tamponeren. De muursticker aanbrengen is kinderspel. Je plaatst de muursticker recht op de muur en wrijft vervolgens vanuit het midden de sticker aan op de muur. Hierdoor verdwijnen de luchtbelletjes onder de folie. Naderhand verwijder je voorzichtig het transferpapier. Alleen de letters zijn nu zichtbaar op de muur.

Ben je uitgekeken op je muursticker? Verwijder de sticker dan eenvoudig zonder schade en kies voor een andere tekst. Omdat de muurstickers gunstig geprijsd zijn is afwisselen veel interessanter dan bij andere muurdecoratie.

Muursticker online bestellen

Heb jij nog een kale muur? Kies dan voor één van de leukste muurstickers en bestel je muursticker eenvoudig via de website van Meermetstickers.nl. Vandaag besteld is morgen al in huis!