Besparen op je gereedschap

Ken je het moment dat je een klusje hebt? Maar net niet het juiste materiaal bij de hand hebt? Je schoen gebruiken als hamer of een mes gebruiken om je schroef aan te draaien? Van die momenten dat je van jezelf baalt dat je niet het juiste gereedschap in huis hebt. Je wilt namelijk niet altijd naar die ene buurman lopen om weer het een en ander te lenen.

Iedereen heeft kleine klusjes

Iedereen heeft wel eens een klusje in huis of je nu twee linker handen hebt of ervan houdt om een zaterdag te klussen. Iedereen heeft een enige basis aan gereedschap nodig vinden wij. Even snel die kraan aandraaien, kastje in elkaar zetten of iets anders simpel. Dan is het al snel handig om toch wat in huis te hebben.

Basis gereedschap

Het volgende gereedschap moet je in huis hebben:

Hamer of klauwhamer
Sleufschroevendraaier
Kruiskopschroevendraaier
Lijm (vooral 1 seconden lijm)
Boormachine
Tang
Schroevendraaier
Dopsleutel (met ratel) of ringsleutel
Steeksleutel
Meetlat of rolmaat
Plamuurmes
Stanleymes
Waterpas
Zaag

Je kan op allerlei dingen besparen bij het verbouwen. Je kan bijvoorbeeld gereedschap huren in plaats van kopen, je kan gereedschap lenen van je buren of vrienden, maar je kan ook kijken naar leuke koopjes op het gebied van gereedschap.

Besparen op je gereedschap

De jongens van Kluzzen.nl hebben hier een oplossing voor bedacht. Door voor jou bepaalde koopjes uit te zoeken, willen ze je helpen geld te besparen. Zo geven ze aan wat de beste gereedschaps aanbiedingen zijn. Ook doen ze dit specifiek voor het merk Makita en gereedschapskoffers.

 

Daarnaast zijn ze ook bezig met een onderzoek naar de populairste merken en producten op het gebied van (elektrisch) gereedschap. Hopelijk is dat onderzoek snel klaar, want wij zijn al benieuwd naar de resultaten. Zou dan toch Makita de aller populairste zijn op dit moment, zoals iedereen verwacht? Of gaat er een andere gereedschap gigant met de titel ervan door?

Bron: https://kluzzen.nl/

Dit artikel is geplaatst door (basme), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.