Huis met een plat dak? Plaats een daktrim

In moderne huizen zijn twee principes van groot belang: comfortabel wonen maar met een kwalitatief hoogstaande afwerking. Met name van een hoogstaande afwerking kun je jarenlang plezier hebben. Zoals bijvoorbeeld het platte dak. Een fraaie afwerking is essentieel voor de uitstraling van het dak en voorkomt ook problemen. Een belangrijk onderdeel van het dak de gewenste uitstraling is door het platte dak af te werken met een daktrim. Een daktrim zorgt dan niet alleen voor een duurzaam dak waar je jarenlang probleemloos plezier van kunt hebben, maar het zorgt ook voor een stevige bevestiging van de dakbedekking. Als je kiest voor een hoge kwaliteit daktrim voorkom je de overlast van allerlei lekkages en waarborg je de waarde van je huis.

 

Perfecte aansluiting

Een daktrim is niet alleen van belang voor een duurzame uitstraling van je huis, het heeft namelijk ook een directe invloed op een aantal andere voordelen waar je in eerste instantie niet bij stilstaat. Zo zorgt het voor een goede werking van de afwatering van het platte dak. De afwateringsrand voorkomt lekkage en rotting van het onderliggende houtwerk. Het is dan ook een absolute vereiste dat de daktrim perfect aansluit. De productie van een daktrim is daarom een specialisatie waarbij de kwaliteit door jarenlange kennis en ervaring is gewaarborgd.

 

Sloterop de specialist

Wicor Bouwbeslag is zo’n specialist die exact op de hoogte is aan welke strenge eisen de productie van een daktrim moet voldoen. Samen met Sloterop en Comhan Aluminium hebben ze een systeem voor de daktrim ontwikkeld zodat een perfecte en naadloze aansluiting op de snelkoppelset bevestig kan worden. Er zijn twee soorten daktrimmen. Voor de afwerking van een plat dak is er een daktrim met een kraal beschikbaar en voor een recht dak kunt u een standaard daktrim gebruiken. De daktrim met kraal is een hoogstaand voorbeeld van de technische innovatie. Door middel van een speciale koppelset wordt de daktrim naadloos verbonden, hetgeen resulteert in een kwalitatief goede oplossing van uitstekend resultaat tegen een scherpere prijs.

 

Goede afwatering

Een afwerking van een daktrim met kraal is bij uitstek geschikt voor platte daken en dakgoten. De perfecte afvoer van het regenwater dat geschiedt via de onderzijde van het profiel voorkomt vervelende problemen en verstoppingen van de afwatering. Verder is bij deze variant de kans op water onder de dakbedekking vrijwel nul. Gecombineerd met het geavanceerde koppelsysteem is het ouderwetse lassen overbodig geworden om redelijk eenvoudig de gewenste hoek te verkrijgen.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.