Steigerhouten meubelen, stoer voor binnen en buiten

Ben je van plan om je huis en tuin opnieuw in te richten en wilt je daarbij dan ook nieuw meubilair aanschaffen? Dan zal je ongetwijfeld een aantal eisen hebben. Zo kun je op zoek zijn naar meubelen die duurzaam zijn in het gebruik, maar ook op een duurzame manier zijn vervaardigd. Je wilt waarschijnlijk tuinmeubelen van een materiaal dat van nature een geheel eigen sfeer uitstraalt en gemakkelijk te combineren is met jouw woonstijl en de rest van je tuin. Omdat geen huis en tuin hetzelfde is en je zo goed mogelijk gebruik wilt maken van de ruimte, is het helemaal een pluspunt als de meubelen op maat worden gemaakt. Dit kan heel gemakkelijk met steigerhouten meubelen.

De voordelen van steigerhout
Houd je van een interieur met een mooie vintage of industriële uitstraling? Dat is exact wat je krijgt als je kiest voor eersteklas kwaliteit steigerhout. Steigerhouten meubelen hebben een stoere en robuuste uitstraling. De structuur en textuur van steigerhout straalt duidelijk uit dat het materiaal al een heel leven achter zich heeft. Je kunt kiezen voor industrieel ogende steigerhouten meubelen om het stoere aspect te versterken. Het is echter ook mooi als je steigerhout als basis gebruikt en met extra zachte bekleding en sierkussens een mooi contrast tussen comfort en stoerheid creëert. Steigerhout is jarenlang buiten gebruikt en is daardoor weersbestendig geworden. Als je kiest voor steigerhouten meubelen in je tuin of op het terras, is het daarom niet nodig om ze een extra behandeling tegen weersinvloeden te geven.

Een groot assortiment
Als je je verdiept in steigerhouten meubelen zal je ontdekken dat er heel veel te krijgen is. Zo worden er tafels, stoelen, kasten, badkamerkastjes, tv-kasten en mooie bedden aangeboden, allemaal van topkwaliteit steigerhout. Wil je een complete tuinset van steigerhout of een nieuwe inrichting van de kinderkamer? Alles wordt op maat gemaakt. Als je kiest voor steigerhouten meubelen, dan bent je verzekerd van vele jaren woongenot van zeer tijdloze en duurzame producten.
Steigerhouten meubelen zijn gemaakt van robuuste planken met een bruin/grijze uitstraling. De planken zijn zorgvuldig uitgezocht op uitstraling en relatieve ‘netheid’, zonder grote butsen en barsten. De planken voor meubelen in huis zijn allemaal gedroogd zodat de kans op werking minimaal is. Toch heb je nooit de garantie dat er totaal geen oneffenheden in de planken zitten zoals knoesten, scheuren of harsvlekjes. Dat geeft natuurlijk ook karakter aan de steigerhouten meubelen.

 

 

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.