Het gemak van een steigerhouten eettafel

Een steigerhouten eettafel heeft een robuust uiterlijk is zeer gemakkelijk in een keuken waar veel gegeten en geknoeid wordt. Iedere steigerhouten eettafel heeft zo zijn eigen uitstraling door de uniekheid van de losse planken. En steigerhouten eettafels staan ook bekend om hun geweldige kwaliteit en duurzaamheid. Voor een moderne, industriële sfeer in huis kun je bijvoorbeeld kiezen voor een eettafel met steigerbuizen als onderstel, en voor een strakkere variant is een roestvrijstaal onderstel wellicht iets voor jou. Een eettafel met een vintage uitstraling bereik je met een authentieke kloostertafel. Zoals je ziet, er is veel te kiezen. En er zijn nog meer voordelen aan het gebruik van een steigerhouten eettafel en die bespreken we maar al te graag hieronder.

Stoere uitstraling
Zoals hierboven vermeld heeft iedere steigerhouten eettafel een eigen unieke uitstraling. Dit komt door een aantal factoren. Ten eerste de keuze van het het onderstel van de tafel. Een eettafel met vier forse hoekpoten, ziet er namelijk heel anders uit dan een tafel met een grote poot in het midden. Verder zijn de steigerhouten planken door het gebruik en droogproces voorzien van knoesten en butsen. Dit is de charme van steigerhout en zorgt voor die stoere en unieke uitstraling. Bovendien kun je een steigerhouten eettafel precies zo groot maken als je zelf wilt. De maten zijn dus ook uniek en zorgen ervoor dat de tafel precies past in je woonkamer of keuken. Of je er nu alleen aan eet of ook aan leest, knutselt of werkt, een steigerhouten eettafel geeft jarenlang plezier voor het hele gezin.

Steigerhout
Steigerhout is een houtsoort dat nog niet zo lang gebruikt wordt in de meubelbranche. Wist je bijvoorbeeld dat steigerhout oorspronkelijk gebruikt werd in de bouw? Het werd met name gebruikt als de planken tussen steigers waar de bouwvakkers overheen konden lopen. Steigerhout is nu heel populair en in een nieuw jasje gestoken waardoor je het steeds meer terugziet in de woning- en/of bedrijfsinrichting. Het onderhoud van steigerhouten eettafels is ook heel eenvoudig. Gewoon afnemen met een sopje en een doekje. Het wel te adviseren dat je de steigerhouten eettafel lakt waardoor vlekken niet in het hout trekken. Zo gaat de eettafel echt veel langer mee en is deze naast de bescherming van vlekken ook beschermd tegen vocht.

 
Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.