Tuininrichting met steigerhouten tuinmeubelen

Ga jij tuinmeubels aanschaffen voor jouw tuin? Dan heb je veel keuze. Je hebt de keuze uit staal, plastic of diverse soorten houtsoorten als materiaalsoort voor tuinmeubels. Op heb gebied van hout zijn steigerhouten tuinmeubelen erg populair. En dat is ook niet voor niets. Want niet alleen passen steigerhouten tuinmeubelen helemaal in de trend van nu – de trend van duurzaamheid en groen wonen – maar steigerhout is ook nog eens ideaal voor buiten. Steigerhouten tuinmeubelen kunnen namelijk goed tegen allerlei weersomstandigheden. Het is een mooi natuurlijk product dat dankzij een aantal sterke eigenschappen uiterst geschikt voor de tuinmeubelen. Daarnaast geeft het jouw tuin ook een gezellig en natuurlijke  uitstraling.

​Diverse modellen beschikbaar

Wij hebben een groot assortiment beschikbaar aan steigerhouten tuinmeubelen. Je kunt kiezen voor een loungebank van steigerhout. Deze heb je in rechte varianten, maar is ook als hoekmodel beschikbaar. Daarnaast zijn er tafels en stoelen beschikbaar in steigerhout. Kies jij voor een ronde tafel of liever een rechthoekige eettafel waar je met het gezin aan kunt eten? Er zijn brede loungebanken beschikbaar tot smalle barkrukken van steigerhout. Alle steigerhouten meubelen zijn van hoge kwaliteit en worden met aandachtige zorg gemaakt. ​

​Aankleding van de steigerhouten tuinmeubelen

Schaf je bij ons nieuwe steigerhouten tuinmeubelen aan? Koop dan ook gelijk zit en -rugkussens voor op de steigerhouten tuinmeubels. Door het gebruik van kussens krijg je nog meer (zit)comfort en worden de meubels gezellig aangekleed. Je hebt de keuze uit rechte kussens en plofkussens. Het rechte kussen is een strak model kussen wat ervoor zorgt dat je comfortabel op de steigerhouten tuinmeubelen kunt zitten. Het neemt weinig ruimte in beslag en zo kun je optimaal alle zitruimte benutten. De afmetingen van de rechte zitkussens zijn altijd  standaard 10 cm dik en de rugkussens zijn 8 cm dik. De plofkussens zijn kussens die wat voller zijn waardoor ze relaxed aanvoelen en meer (zit)ruimte in beslag nemen. De hoogte en breedte van deze kussen worden afgestemd op de gekozen steigerhouten tuinmeubelen. Voor de bekleding van de kussens kun je kiezen uit een meer dan 25 verschillende soorten kleuren en diverse designs. Zo kun je altijd wel een set kussens uitkiezen wat past bij jouw persoonlijke smaak.  ​

​Onderhoudsvriendelijk

Steigerhouten tuinmeubelen zijn geliefd voor de tuininrichting. Naast de natuurlijke uitstraling is het ook nog eens een onderhoudsvriendelijk product, je hoeft de planken slechts te reinigen met een vochtige doek. Doordat het steigerhout al eerder is gebruikt in de bouw is het op een natuurlijke wijze geïmpregneerd en kan het tegen allerlei weersomstandigheden. Zijn  de steigerhouten tuinmeubelen toch nat geworden? Het zachte steigerhout droogt snel en je kunt ze algauw weer gebruiken.​

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.