Welke kapstok past bij jouw interieur?

Bij de inrichting van de hal speelt het type kapstok wat je kiest geen ondergeschikte rol. Een mooie kapstok valt direct op. Kies je er een met hoedenplank, met daaronder de haakjes, of ga je juist voor een staande kapstok? Kapstokken kopen kan je namelijk in alle soorten en maten. Ze zijn in diverse materialen verkrijgbaar en kunnen natuurlijk ook uit gecombineerde materialen bestaan. Wat zijn de meest populaire kapstokken van dit moment?

Strakke design vormgeving

Heb je voor een strak design in het interieur gekozen? Dan kan het een goed idee zijn om voor een piano kapstok te kiezen. Dit is het soort model dat gebaseerd is op strakke lijnen. Daardoor is het ook perfect geschikt voor dit soort toepassingen. Het doet denken aan de toetsen van een piano. Waardoor het dus ook goed past bij de lijnen en hoeken zoals jij die in jouw interieur hebt gekozen. Dit type kapstok is er in verschillende modellen, kleuren en materialen. Daardoor is het ook altijd goed mogelijk om het te passen bij het soort design waar jij van houdt.

Nieuwste trend, de piano kapstok

Wil je juist een wat vollere ruimte omdat je voor wat meer klassiek of landelijk hebt gekozen als stijl? Dan kan de kapstok juist een mooi element zijn waarmee je het nodige kan bereiken. Zeker wanneer je voor een staande kapstok kiest. Het leuke aan dit type kapstok is dat je voor een wat moderner en strakker model kan kiezen, maar juist ook voor een kapstok vol met details voor een wat vrijere stijl. Dat betekent dus ook dat je er echt alle kanten mee op kan. Deze kapstokken hebben als extra voordeel dat je ze overal kunt plaatsen. Zo kun je de ruimte goed vullen.

Industriële kapstok

Het industriële interieur is de laatste jaren steeds populairder geworden. Dat is ook in de kapstokken terug te zien. Een kapstok van ruwe materialen, waar niet te veel aan is afgewerkt, past perfect bij de manier waarop jij jouw huis hebt ingericht. Met de kapstok kan je dan direct bij de entree al laten zien hoe jij jouw manier van wonen beleeft. Het is natuurlijk ook leuk dat deze industriële modellen zo afwijken van de norm. Daardoor passen ze misschien wel nog beter bij jou. Het is daarom ook zo dat deze goed kunnen passen in veel verschillende woonstijlen.

Extra kapstok voor de kleinsten

Met de kapstok kan je ook laten zien hoe jij in het leven staat. Zo kan je bijvoorbeeld een extra kapstok in de vorm van een kindermodel erbij plaatsen. Kinderen kunnen dan zelf hun jassen op hangen. Dit is niet alleen leuk voor de kinderen omdat ze dan een eigen plek hebben. Het is ook goed om ze al op jonge leeftijd te leren dat ze hun spullen moeten opruimen. Op een speelse manier met een kinderkapstok werken is dan natuurlijk een goed begin. Daar kan je dan direct al een goede stap mee zetten en dat is ook veel waard.