Granieten Vloer

De granieten vloer is zo goed als onverslijtbaar en zowel binnen- als buitenshuis te plaatsen. Voordelen van de granieten vloer? Lees meer over de granieten vloer…

Kenmerken
Een granieten vloer is vorstbestendig, praktisch onverslijtbaar en te verkrijgen in een groot aantal kleurtinten. De meest voorkomende kleurvariaties zijn toch wel zwart, grijs, geel en roodtinten.
Vlekken en krassen krijgen weinig vat op deze natuursteen vloer en daarnaast is de granieten vloer bestand tegen zuren. Dit zijn grote voordelen ten opzichte van andere natuursteen vloeren.

De granieten vloer is verkrijgbaar in zowel tegels als platen, je hebt de keuze uit een glansbewerking of doffe , ruwe uitvoering.
Graniet wordt over het algemeen gebruikt voor vloeren, trappen, keuken aanrechten en terrassen. Vloerverwarming is ook prima toepasbaar op graniet.

Naast alle gemakken is de granieten vloer helemaal terug van weggeweest in de moderne woning.
Tegenwoordig is deze vloer weer ultra-hip; je kunt desgewenst patronen laten aanbrengen in de vloer. Overbodig om uit te leggen wat deze vloer voor je interieur kan betekenen!

Meer natuursteen vloeren? Bezoek ook eens:

Chinees Hardsteen

Onderhoud Belgisch Hardsteen

Natuursteen Tuintafel

Natuurstenen Vloeren

Informatie granieten vloer