займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Verlepte mosmuur

Heb je eenmaal zo’n leuke mosmuur gemaakt, dan moet je deze natuurlijk wel onderhouden!

Verlepte mosmuur
Afgelopen week liep ik langs herhaaldelijk langs een grote muur, aan de rand van het centrum in Rotterdam, waar kennelijk een poging was gedaan een mosmuur te maken. De patronen waren enig vond ik, maar het stond er zo triest, verlept bij! Mensen, het is zo gemakkelijk: besproei de mospatronen van de muur eens per twee dagen met een plantenspuit et.. voilà! Een leuk, weelderig, groen mospatroon zal de tuin een vlot, modern stads uiterlijk geven.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl