займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Huislijk gekibbel over de vloerverwarming

Een verhuizing schijnt altijd de nodige stress met zich mee te brengen. Wij zijn verhuisd. Afgelopen zomer. En inderdaad, het bracht de nodige stress met zich mee. Maar dat terzijde; het huis werd steeds meer ons thuis..

De vloerverwarming
Er bleek vloerverwarming aangebracht in de aanwezige tegelvloer. Manlief; kouwelijk en dus dolgelukkig met de aanwezige openhaard & vloerverwarming, kwam geheel tot bloei in ons nieuwe thuis. Heerlijk half augustus de vloerverwarming aan, terwijl buiten de mussen inmiddels weer van het dak vielen. Mijn voeten, geheel opgezwollen van de hete ondergrond in huis, konden het contact met de verhitte vloer niet meer verdragen. Waar waren we aan begonnen? Dit had ik toch kunnen voorzien. Vloerverwarming. Manlief. Geen goede combinatie. Het vloerverwarming’s issue begint een eigen leven te leiden. Om over de aan/uit situaties van de vloerverwarming in ons fijne thuis maar te zwijgen. Waar anderen roepen ‘help, mijn man is klusser’, roep ik, wanhopig, ‘help, mijn man is kou-kleum’….


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl