Mollen verjagen

Wanneer je last hebt van molshopen in de tuin dan ben je precies bij de juiste pagina aangekomen. Hier leggen we precies uit wat zelf kunt ondernemen om mollen te verjagen en er voor te zorgen dat u er de komende tijd geen last meer van hebt. Voor het verjagen van mollen heeft u wel specialistische producten nodig zoals een elektrisch apparaat of carbid. Als u nooit meer last van molshopen wil dan kunt u dit ook regelmatig toepassen.

Hoe verjaagt men een mol

Mollen zijn al eeuwen lang een ergernis van mensen die een gazon proberen mooi te houden. Door de vele molshopen en gangen die de mollen graven kan het een ware plaag zijn. Ook de wortelen van bomen en planten kunnen beschadigd raken door het knagen en graven van de mollen.

Om de mol te verjagen zijn er verschillende methoden. Zo kunt u trillingen en schokken door de gangen laten gangen. Meestal overleven de mollen dit echter niet. Als u zoekt naar een duurzame en diervriendelijke manier dan kiest u voor carbid. Door het gas wat ontstaat na de chemische reactie met water gaat de mol snel weg.

Koop de juiste producten

Voor het kopen van producten om mollen te verjagen kunt u gewoon online terecht. Elektrische apparaten die de trillingen en schokken veroorzaken zijn overal te koop. Als u carbid wil kopen dan is er maar één adres dat u hoeft te bezoeken. Op de website: Melkbusshop.nl vindt u het in diverse hoeveelheden voor een scherp tarief. U zult nooit meer last van molshopen hebben indien u de methode met carbid regelmatig toepast.