Badkamer LED verlichting

In de badkamer gebruiken we speciale inbouwspots die bestand zijn tegen vocht. Maar wist u dat LED verlichting een heuse trend vormt op gebied van badkamerverlichting? LED inbouwspots zijn als het ware “volwassen” geworden en kunnen op een volwaardige wijze de concurrentie aan met andere type verlichting. Doordat professionele LED verlichting ook warm helder licht biedt, is dit niet langer meer het ondergeschoven kindje.

Het grote voordeel van LED verlichting is de duurzaamheid. LED lampen gaan zelfs vele malen langer mee dan de spaarlamp en vormt hiermee een stevige concurrentie voor de spaarlamp. Spaarlampen zijn sowieso minder geschikt voor de badkamer, doordat deze minder goed te dimmen zijn en de oplaadtijd langer duurt.

Mooie badkamer inbouwspots

Inbouwspots vormen altijd een meerwaarde voor de badkamer. Je bepaalt zelf waar je extra spots wilt laten plaatsen, maar ook de dimmerfunctie – gewoon uitvoerbaar voor in de badkamer – zorgt ervoor dat je de keuze hebt uit sfeerverlichting of helder sterk licht naar wens. De inbouwspots beschikken over diverse waterbestendige niveau’s, zoals ‘spatwaterdicht’, ‘drupwaterdicht’ of ‘waterstraaldicht’. Voordat de badkamerverlichting wordt ingericht, gaat u dus eerst grondig na waar welk type inbouwspot geplaatst dient te worden. U kunt deze informatie uitvoerig nalezen bij de betere ledlampen-webwinkels. Bent u er eenmaal uit, dan kunt u de spots direct bestellen.