Waaraan voldoet een goede blokhut?

Een goede blokhut is gemaakt van dik hout. Deze eenvoudige stelling gaat nog steeds op, want dik hout zorgt voor een stevig blokhut; een die jarenlang kan meegaan. Blokhutten zijn natuurlijk in allerhande kwaliteit verkrijgbaar. Naar gelang het beoogde doel van een blokhut, kiest de consument een blokhut uit. Dit kan zijn bij de bouwmarkt, waarvan de levensduur doorgaans korter zal zijn dan een blokhut van een gerenommeerde blokhut leverancier.
De blokhut als tuinhuisje of vakantiewoning
Een blokhut kan als tuinhuisje prima nut dienen voor het opbergen van gereedschappen en tuinmeubilair. Professionele blokhutten zijn als chalet te gebruiken, wat perfect is wanneer er op voordelige wijze een vakantiewoning gerealiseerd dient te worden. Catagus voor huis en tuin heeft zich gespecialiseerd in het leveren van o.a. blokhutten en tuinhuizen, zij doen dit online. De keuze zeer ruim; van romantische blokhutten en chalets, tot tuinhuisjes en bungalows. En valt de keuze niet op een blokhut, dan kunt u hier ook terecht voor een overkapping op maat.
Premium kwaliteit tegen betaalbare prijzen
Kenmerkend voor Catagus is de goede prijs-kwaliteit verhouding. Doordat het bedrijf niet over een groot fysiek winkelpand beschikt, maar de volledige collectie online te koop aanbiedt, plukt de klant hiervan de vruchten. Het prijsniveau blijft hierdoor lager dan in de gemiddelde fysieke winkel.
Het hele jaar door mag u dan ook zeer aantrekkelijke prijzen verwachten van Catagus, vergeet niet om ook eens een kijkje te nemen op de budget en aanbiedingenpagina!