PVC-vloer in 1 dag gelegd

De unieke COREtec vloer is nu te koop in Wolvega
Als eerste in Nederland introduceert Tapijt en Laminaat Direct uit Wolvega een geheel nieuwe vloer met baanbrekende eigenschappen. De uit Amerika afkomstige COREtec vloer, het allernieuwste op het gebied van PVC-vloeren, is sinds kort exclusief bij ons verkrijgbaar. Wanneer u op zoek bent naar een sterke vloer, waar u vele jaren plezier van zult hebben en die bovendien gemakkelijk te leggen is, dan is dit een vloer die u zeker zal aanspreken.

Wat maakt deze nieuwe vloer nu zo uniek?
Een COREtec pvc vloer is een dermate harde vloer, dat uitzetten, krimpen of werken volledig uitgesloten is. Dankzij deze gunstige kenmerken is het mogelijk om deze vloer strak tegen de wanden aan te leggen. U wordt dus niet meer onaangenaam verrast door plotseling opdoemende krimpnaden, of 'opstijgende' lamellen. Die ontsierende plaklintjes behoren met deze vloer ook definitief tot het verleden. Een ander groot voordeel van de COREtec pvc-vloer is, dat er geen dilatatienaad meer nodig is. Zelfs de grootste oppervlakten kunnen probleemloos zonder naad gelegd worden. Een fraaie, ijzersterke vloer met onbegrensde mogelijkheden.

Door en door sterk
De COREtec pvc vloer heeft een kunststof kern met een pvc/vinyl laag, waarop ook nog een keiharde slijtlaag is aangebracht. Dankzij de gunstige karakteristieken valt deze vloer in categorie 44 en is daarmee uitermate geschikt voor zwaar commercieel gebruik. Daarnaast is een COREtec pvc vloer heel goed bestand tegen water. De panelen kunnen, zelfs na een dag in het water gelegen te hebben, probleemloos weer in elkaar geklikt worden. De perfecte oplossing voor badkamers, keukens en kelders, maar tevens zeer geschikt voor gebruik in kantoren en winkels. Deze onverwoestbare COREtec pvc vloer doet het goed in iedere ruimte!

Leggen met het grootste gemak
De vloer die te leggen is zonder speciale ondervloer! De panelen van de COREtec pvc vloer hebben een onderlaag van kurk, waarmee kleine oneffenheden in de ondergrond opgevangen kunnen worden. De onderlaag van kurk maakt deze vloer bovendien warmer en stiller dan laminaat of pvc-stroken. Een COREtec pvc vloer kan probleemloos rechtstreeks op een ondergrond van hout, beton of tegels gelegd worden. Er komt geen ondervloer of lijm aan te pas! Dat scheelt u niet alleen tijd en moeite, maar u bespaart ook nog eens op de kosten.

Rechtstreeks vanuit de verpakking, direct gelegd!
Met de vloerdelen van een COREtec pvc vloer kunt u meteen aan de slag, want de panelen hoeven niet eerst te acclimatiseren in de ruimte waar ze gelegd gaan worden. Een COREtec pvc vloer is eigenlijk de ideale oplossing voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. U hebt keuze uit diverse eigentijdse designs, die volledig aansluiten bij de hedendaagse woontrends. De afmetingen van de COREtec panelen zijn 228mm x 1830mm en iedere verpakking bevat voldoende voor een oppervlakte van 2,5 m2. Omdat egalisatie is niet meer nodig is, kunnen wij deze COREtec pvc vloer in 1 dag leggen.

U bent van harte welkom
Bent u benieuwd geworden naar deze prachtige nieuwe vloer? Kom dan snel eens langs in onze winkel in Wolvega en overtuig uzelf. Wij laten u graag kennismaken met vele pluspunten van deze revolutionaire vloerbedekking.

Tapijt en Laminaat Direct