Een gietvloer voor een moderne look

De moderne look is nog altijd enorm populair in met name nieuwbouwwoningen. Bij een moderne inrichting past een gietvloer uitstekend. Gietvloeren werden oorspronkelijk enkel gebruikt voor grote fabriekshallen en showrooms, maar zijn inmiddels ook zeer geschikt voor woningen en kleine winkels.Een gietvloer geeft namelijk niet alleen een strakke, moderne look, maar kan ook warmte uitstralen en is bovendien comfortabel bij een juiste samenstelling. Kies voor een specialist zoals gietvloer Rotterdam.

 

Comfortabele gietvloer met de juiste uitstraling

Hoe een gietvloer aanvoelt en oogt hangt sterk af van de samenstelling van kunststoffen waaruit de gietvloer is opgebouwd. De hardste gietvloer is de epoxygietvloer, die twee keer zo hard is als beton. Een epoxyvloer is uitermate geschikt voor fabrieken, maar niet erg prettig voor in een woning.

In een woning kiest men vaker voor zachtere samenstellingen waarbij er een zekere elasticiteit is. Hoewel de gietvloer nog altijd sterk, kras- en slijtagebestendig is, voelt de vloer ook prettig aan tijdens het lopen. Meestal wordt er bij woningen gekozen voor een polyurethaan vloer, die over deze eigenschappen beschikt. Gespecialiseerde bedrijven door het hele land kunnen hierin ook adviseren. Of u nu een gietvloer Amersfoort wilt of een gietvloer in Groningen, overal zijn zeer ervaren gietvloerspecialisten actief.