Dudok van Heel Notariaat

Dudok van Heel Notariaat is een notaris in Amsterdam met verstand van zaken. Wilt u het maximale behalen bij de aan- of verkoop van uw woning? Dan zullen kennis en ervaring een grote rol spelen. Wanneer deze kennis en ervaring niet aanwezig is, dient er een expert op dit gebied ingeschakeld te worden. Deze expert vindt u bij Dudok van Heel Notariaat.

Onze hulp

Wij van Dudok van Heel Notariaatzijn niet alleen experts in vastgoed, wij kunnen ook hulp bieden met startende jonge ondernemers, ondernemers die hun onderneming willen uitbreiden of als u juist wilt stoppen met de onderneming. Ook bieden wij hulp bij familiezaken zoals samenwonen, trouwen, scheiden en (levens)testamenten.

Wij hechten ook veel waarde aan een degelijke vertrouwensrelatie met de klant. Daarom geven wij u de aandacht en tijd die u verdient. Resultaat: een stimulerende en bevlogen sfeer waarin u zich oprecht welkom voelt. Heeft unog vragen voor Dudok? Neem even contact met ons op viainfo@ dudokvanheelnotariaat.com, 020 760 44 88 of vul het contactformulier in op onze website.