Beddengoed advies voor kinderkamers.

Ben je een kinderkamer aan het inrichten? Of wil je een kinderkamer opnieuw decoreren? Een van de leukste en meest opvallende veranderingen kun je aanbrengen door het beddengoed te veranderen. In een handomdraai kun je een kamer een andere sfeer geven door het dekbedovertrek te vervangen. Online zijn zeer unieke en opvallende jongens en meisjes kinder dekbedovertrekken te vinden, waarmee je een kinderkamer heel persoonlijk kunt maken.

Waar moet je op letten, bij het kopen van beddengoed voor kinderkamers?

Er zijn twee dingen die erg belangrijk zijn: 

  • Maten. Een kinderbed kan ik zo veel maten komen ledikanten van 60×120 cm, junior bedden van 70×150, eenpersoonsbedden van 90×200 en alles er tussenin. Een dekbed past wel op meerdere maten bedden, maar hoeslakens moeten goed passen.
  • Materiaal. Beddengoed kan van verschillende soorten materiaal gemaakt zijn, al vallen de meesten onder de katoenfamilie, zoals satijn, percal, flanel en jersey. Voor kinderen is echter gewoon katoen het beste. Het is ademend, neemt goed vocht op, kan heet gewassen worden, en katoen geeft minder stof dan dons of wol, wat beter is voor kinderen die gevoelig zijn voor allergieën.

Behalve een kinderdekbed, hoeslakens, kussenslopen en overtrekken, is en kindermolton ook belangrijk. Het beschermt het matras tegen kleine ongelukjes, houdt het koel en droog en met regelmatig wassen houdt het ook het matras mijtvrij. Bovendien is een bed mooier en zachter opgemaakt als er een molton onder het hoeslaken ligt.

Als je kind al wat groter is en zelf keuzes wil maken, is het goed voor ze dat ze dat kunnen doen. Als je toch graag controle op het interieur wil houden, laat ze dan bijvoorbeeld een kleur kiezen. Er zijn namelijk oneindig veel kleuren blauw of paars. Of kies zelf alvast een paar voorbeelden van beddengoed voor de kinderkamer en laat ze dan een keuze maken tussen de voorbeelden. Zo krijgt je kind toch het gevoel dat het inspraak heeft, en gaat hij veel liever in zijn nieuwe bed slapen.

Origineel, tof en inspirerend beddengoed voor baby of kind (jongens + meisjes) verkopen ze bij CozyKidz.nl.

Details:
CozyKidz Kinderkamers
Adres: Arnoudstraat 20-D, 2182 DZ Hillegom, Nederland
Telefoon: +31 85 065 6434

Goed om te weten ze hebben nu ook een montage service. Daarbij kosteloze verzending vanaf vijftig Euro.