займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Dromen worden werkelijkheid met een inloopkast!

Uitpuilende kasten, een extra schoenenrek hier, een extra opbergkastje daar, de was op een droogrek en een strijkplank midden in kamer; als snel slibt een doodgewoon zijkamertje dicht als opberghok. Deur dicht en je ziet er niets meer van. Maar word je er ook blij van? Het antwoord laat zich raden.

De inloopkast! Hier worden wij blij van

In het bovengeschetste scenario blijft het kleding-opberhok een opberghok. Kleding en schoenen komen er totaal niet tot hun recht, het is gewoon een inspiratieloos, rommelig triest geheel.

Wedden dat de inloopkast hier verandering inbrengt!? Laat een apart, langwerpig vak inbouwen voor je strijkplank en hang die was voortaan ergens anders. Hierna hoef je alleen nog maar je hoofd te breken over de inrichting van je inloopkast!

De inloopkast wordt ervaren als het shoppen in een luxe winkel. Alle mooie spullen, waar je zuinig op bent, komen er geweldig tot hun recht! Doe inspiratie op in je eigen walk in closet! Want zó zal het voortaan zijn. In één oogopslag zie je wat jouw eigen collectie je te bieden heeft. Hallo inspiratie!

Hoe komt ‘ie er?

Natuurlijk hoeft een op maat gemaakte inbouwkast geen fortuin te kosten (wat het algemene gedachtegoed is op dit gebied). Het hoeft niet meer te vergen dan een ommetje naar de dichtstbijzijnde bouwmarkt (zoals Hubo), alwaar het vakkundige personeel met jou ervoor gaat zitten om een concept te maken van jouw gewenste inbouwkast (op maat).

Don’t forget …

Vergeet je niet de maten mee te nemen van de kamer die je ervoor in gedachten hebt, en houd er ook rekening mee of de kamerdeur naar binnen of buiten opent.

Dit is 'm dan: de inbouwkast!

Dit is ‘m dan: de inbouwkast!


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl