Bijzondere betonnen bloembakken

Betonnen bloembakken zijn in prachtige big-size maten verkrijgbaar, wat je terras of de entree van je woning iets extra’s geeft. Een big-size bloembak wordt ook getypeerd als Kubus. Betonnen kubus plantenbakken zijn in verschillende teinten en groottes verkrijgbaar: van licht cementkleurig, tot Belgisch hardsteen kleurig of in antraciet kleur.

Bloembakken voor thuis of bedrijf

Een groots entree vraagt om grootse plantenbakken. De kubus bloembak van beton komt op de onderstaande afbeelding uitermate tot zijn recht. Maar ook thuis kun je genieten van de XL size bloembak. De naturelle touche van beton komt ultra mooi tot zijn recht op een natuurstenen ondergrond.

Mooie XL bloembakken van beton.
Mooie XL bloembakken van beton. Foto: Betondingen

Beton, ook voor thuis

Betonnen bloembakken gaan in principe oneindig lang mee, maar vergen wel enig onderhoud. Het enige onderhoud is het verwijderen van groenaanslag. De meeste groenaanslag ontstaat in de herfst en winter, wanneer er weinig zon is en veel vocht. In het voorjaar haal je even een hogedrukspuit over je plantenbakken heen en de aanslag is al snel verdwenen.

Betonnen bloembakken zijn in velerlei maten verkrijgbaar, van groot tot klein en van vierkant tot langwerpig en dat in verschillende natuursteenkleuren.

Tuintrend

Inmiddels al enkele jaren vormt beton en natuursteen de grote tuintrend in Nederland. Zie je de onderstaande plantenbakken al in je tuin staan? De groepering van deze 3 kolossen is, met in het midden subliem sierriet geplant, een prachtige aanvulling op iedere tuin.

Prachtige betonnen plantenbakken
Prachtige betonnen plantenbakken. Foto: Betondingen