Huis in Antwerpen verkopen? Schakel Heylen Vastgoed in!

Het inhuren van een makelaar brengt de nodige kosten met zich mee, maar bij het verkopen van je woning is het zeker een verstandige keuze. Als je nagaat wat een makelaar voor je kan betekenen, dan levert dit in de meeste gevallen meer op dan het kost. Wij geven in dit artikel vier redenen om Heylen Vastgoed in te schakelen bij het verkopen van je huis in Antwerpen!

Reden 1. Advies over vraagprijs

Je huis laten schatten? Heylen Vastgoed kent de provincie Antwerpen als geen ander. Met alle kennis over de regio, huizenprijzen en het huidige aanbod is er geen betere makelaar te vinden. Wij adviseren over het vaststellen van de vraagprijs. Met onze ervaring weten wij als geen ander hoe we je huis zo goed mogelijk kunnen verkopen.

Reden 2. Bezichtigingen door de makelaar

De kans is groot dat je er zelf niet op zit te wachten om regelmatig mensen in je woning te ontvangen voor een bezichtiging. Wij nemen dit voor je uit handen als je ons inschakelt voor het verkopen van je huis in Antwerpen. Soms worden er wel 4 of meer bezichtigingen per week aangevraagd. Het scheelt flink wat tijd als wij dat voor je doen. Ook zijn onze ervaren makelaars beter in het verkopen van je woning, waardoor de verkoop sneller gaat.

Reden 3. Advies over verbouwen

In sommige gevallen is het nodig om te verbouwen om je huis aantrekkelijker te maken of een betere prijs te kunnen vragen op de huizenmarkt. Heylen Vastgoed kan je daar goed bij adviseren, maar ook potentiële kopers kunnen wij tijdens de bezichtiging adviseren over welke verbouwingen mogelijk zijn, hoe het zit met de vergunningen en wat de kosten voor een verbouwing ongeveer zijn.

Reden 4. Goed onderhandelen

Niet iedereen is even goed in het onderhandelen over de vraagprijs. Wij zorgen ervoor dat je de beste prijs voor je huis krijgt door het gebruik van sterke argumenten en zonder emotie tijdens het onderhandelen.