Lekker kokkerellen met Douglas buitenkeuken

Ziet u het al voor u? Vanaf de late lente tot het begin van de herfst is de kans op mooi weer en een aangename buitentemperatuur het grootst. Nog voordat de zon ondergaat, heeft u een schort aangetrokken en laat u uw gezin, familie en vrienden genieten van uw culinaire kunsten. Staat u binnen achter het fornuis of wilt u liever buiten kokkerellen, waar de sfeer het gezelligst is? Als iedereen buiten zit en geniet van het weer, waarom zou u dan binnen willen blijven? Met een Douglas buitenkeuken bereidt u in uw tuin een chefwaardig diner.

Voordeel van Douglas hout
De Douglas spar is een Amerikaanse boomsoort met een aantal voordelen. Het is een snel groeiende boom die gemakkelijk economisch én ecologisch verantwoord geteeld en geoogst wordt. De kwaliteit van Douglas hout is bijzonder goed, zowel voor binnen- als buitengebruik. De natuurlijke uitstraling van Douglas hout geeft uw buitenkeuken of ander meubelstukken warmte en charme en straalt ook een stijlvolle exclusiviteit uit. Van deze duurzame houtsoort worden mooie buitenkeukens gemaakt, geheel op maat. Heeft uw tuin of terras een upgrade nodig en wilt u ook optimaal genieten van uw vrije momenten? Kies dan voor de voordelen van Douglas hout.

Douglas buitenkeuken past ook in uw tuin
Niet elke tuin of elk terras heeft dezelfde afmetingen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een Douglas buitenkeuken geheel op maat voor u worden samengesteld. Alles wordt met de hand gemaakt en waardoor er veel mogelijk is en heeft u de keuze uit extra mogelijkheden. Uw Douglas buitenkeuken kan bijvoorbeeld een barbecue centraal hebben staan, of worden uitgerust met een gaskookplaat. Misschien heeft u interesse in extra bovenkastjes, zodat u tijdens het buiten koken niet naar binnen hoeft om keukengerei of ingrediënten te halen. De Douglas buitenkeuken kan zowel met een houten werkblad als met een werkblad van steen worden uitgevoerd. Ook kunt u kiezen voor een vaste of verrijdbare Douglas buitenkeuken. Het is ook mogelijk om uw buitenkeuken te voorzien van roestvrij stalen afwasbak of een inbouwkoelkast.

Een Douglas buitenkeuken bij Dijkhuis Meubels
Het leveren van maatwerk is voor Dijkhuis Meubels eerder regel dan uitzondering. Onze zeer ervaren meubelmakers kunnen u precies vertellen welke maten ze nodig hebben om uw buitenkeuken van Douglas-hout geheel volgens uw wensen te maken. Gaat u uw buitenkeuken zelf installeren? Wij doen dit graag voor u, zodat u zeker weet dat u meteen aan de slag kunt als de zon ons land weer in zijn greep krijgt.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.
Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.