Ongediertebestrijding in Brabant

Ojee denkt u wanneer u de schade van een houtworm aantreft in uw woning. Veel mensen zitten met de handen in het haar na de vondst van houtworm sporen. Hoe groot zal de schade zijn die het dier heeft aangericht?

Het is eigenlijk veel makkelijker dan veel mensen denken. Treft u houtworm aan, of sporen van dit diertje, bel dan een goede ongediertebestrijder die is gespecialiseerd in houtworm bestrijden. Wanneer u in Brabant of net over de grens in België woont, dan heeft u geluk. U kunt dan OB&P bellen of via de website een bericht achter laten.

OBenP, dat staat voor Ongediertebestrijding en Preventie is bij uitstek dé ongediertebestrijder die gespecialiseerd is in houtworm en boktor bestrijden. OBenP is gevestigd te Udenhout in Noord Brabant, en is zodoende in staat om heel Brabant te voorzien van goede ongediertebestrijding, maar ook eventueel net over de grens in Belgie langs te komen voor een klus. Boft u even?!

Houtworm bestrijden door een professional

Wij kwamen destijds sporen van houtworm tegen in ons nieuwe huis. Het houtwerk in het dak was aangetast door houtworm. We hebben toen OBenP gebeld want voor een goede houtwormbestrijding raadpleeg je een gespecialiseerd bedrijf die weet waar het mee bezig is.

De houtworm is nog zeker aanwezig dacht ik, want ik zag allemaal ronde gaatjes van 1 a 2 mm in het  houtwerk. Na een kleine inspectie heeft OBenP met behulp van bevriezing de houtdelen bewerkt om ervoor te zorgen dat de houtworm het niet zou overleven. De houtworm gaat namelijk niet vanzelf ergens anders naartoe, en zal blijven knagen tot houtwerk vervangen moet gaan worden. Neem daarom net als wij direct actie, en laat je houtworm bestrijden voor het te laat is!

Boktor aangetroffen?
Een boktor richt zelf geen schade aan, maar de larven wel. Deze doen zich graag tegoed aan dood en droog onbehandeld houtwerk zoals daken en zelfs antieke artikelen. Ziet u veel boktorren in uw omgeving? Laat uw boktor bestrijden voor het te laat is en de larven schade aanrichten!

Wespennest in huis

Een wespennest verwijderen gebeurt in de winter zelden. Wespen zijn echte zomerdieren, en afhankelijk van een zachte lente, vrijwel altijd in grote getallen aanwezig. Wanneer je een wespennest tegenkomt, laat je deze het liefst verwijderen door een ongediertebestrijder die weet wat de valkuilen zijn van het wespennest verwijderen. Beschermende kleding is echt een must, en aangezien de meeste particulieren geen imker-pak of soortgelijke bescherming hebben liggen zal je je wespennest laten weghalen door een specialist!

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Blogboy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.