Plezierig kijken met een tv standaard

Mooie tv’s vragen om een mooie kijkoplossing. Rommelige bedrading leidt af en een televisie drukt toch een stempel op het interieur, hoe je het ook wendt of keert. Wil je niet persé een tv aan de muur of vind je het fijn de tv, wanneer dit nodig is, te kunnen verplaatsen dan is een tv standaard de oplossing en het blijkt dat er met een tv standaard nog veel meer kan dan je in eerste instantie zou denken.

Alle kabels weggewerkt
Welke uitvoering je ook kiest, altijd worden de kabels die nu eenmaal bij een tv aansluiting horen netjes weg gewerkt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een strakke vormgeving omdat dit type vormgeving het minst opvalt en dat is precies wat je wilt in dit geval. De uitvoering van de tv standaard kunt je aanpassen naar jouw wensen. Ga je voor super strak, wil je verrijdbaar, gaat je voorkeur uit naar een echt meubel, wil je een standaard om de tv ergens op te zetten of voldoet een neutrale voet als tv standaard, keuzes genoeg.

Wat is de VESA-maat?
Waar je bij de keuze wel rekening mee moet houden is het gewicht van de tv en de VESA-maat. Een tv standaard vraagt om de bevestiging van de tv. De VESA maat is de afstand tussen de vier schroefgaten aan de achterkant van elke tv, aangegeven in lengte- en breedte maten en vermeld in millimeters. Het gewicht is belangrijk om zeker te weten dat de tv standaard niet kantelt als de tv gemonteerd is. Wat ook belangrijk blijft is de hoogte van de standaard. Sommige uitvoeringen kun je in hoogte aanpassen, anderen niet. Bekijk dus even welke hoogte voor jou prettig is voordat je een keuze maakt.

Verschillende tv standaards
Voor wat betreft de uitvoering is er, zoals gezegd, de tafelstandaard: een neutraal type tv standaard die je ergens op zet of de staande tv standaard op een voet. Deze kent verschillende uitvoeringen, stabiel en verrijdbaar. Plaats je de TV op een stabiele standaard dan blijft de TV op een vaste plaats staan. Dit type standaard kent mooie uitvoeringen al dan niet met schappen voor het bewaren van accessoires of andere apparatuur. Er zijn ook modellen die puur en alleen de TV dragen en volstaan met een platte voet op de grond of een driepoot wat handig is om ruimte te besparen. Er zijn fragiel ogende maar robuuste standaarden waarbij vormgeving en gebruiksgemak hand in hand gaan. Controleer wel even of de kijkhoogte bij de gekozen tv standaard goed is of apart ingesteld kan worden. Het merk Vogel’s heeft mooie standaarden, uitgevoerd in vintage beuken, neutraal en tijdloos maar wel stijlvol en toepasbaar in elk interieur. Dit merk heeft overigens ook de tv standaard voor de tv met een kilootje meer.

Oriënteer je eens bij de verrijdbare tv standaard, op wieltjes, eventueel ook voorzien van schappen. Het voordeel van de verrijdbare uitvoering is dat je letterlijk overal tv kunt kijken zolang er een stopcontact in de buurt is. Een aantal van deze standaards heeft ook een kantelfunctie voor de tv. Daardoor krijgt de tv standaard niet alleen een toegevoegde waarde voor je interieur maar heb je maximaal kijkplezier en praktisch comfort.

 

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.