Kwaliteit en zekerheid met een erkend slotenmaker

Er is niets zo vervelend als met een afgebroken sleutel voor de deur staan en niet naar binnen kunnen of buiten ontdekken dat de sleutel nog binnen ligt. Bel je Slotenmaker Barendrecht dan word je snel geholpen zelfs in de avond of nacht dankzij de vierentwintig uurs service. Door de spoedservice hoef je niet lang wachten en vaak kan de afgebroken sleutel zonder verdere schade uit het slot gehaald worden. Heb je een spoedreparatie dan is het prettig te weten dat het meestal ook echt een reparatie wordt. Slotenmaker Barendrecht heeft veel van de meest voorkomende sloten op voorraad bij zich en werkt zelf altijd met de beste sloten voorzien van een politiekeurmerk. Kwaliteit, zekerheid en veiligheid staan voorop bij Slotenmaker Barendrecht.

Een slotenmaker doet meer dan sloten vervangen

Een slotenmaker doet veel meer dan alleen sloten vervangen of repareren. Alles wat met hang- en sluitwerk en inbraakpreventie te maken heeft, valt onder de expertise van Slotenmaker Barendrecht. Samen met de slotenmaker kun je een beveiligingsplan samenstellen waardoor je zeker weet dat het huis of het bedrijf volledig inbraakbestendig is. Controles worden met jou samen gedaan zodat je ook precies weet waar de aan te pakken punten zitten. Het kan een heel beveiligingsplan zijn maar ook kleinere aanpassingen zoals bewegingssensors of een anti-inbraakstrips. Ook het opnieuw afhangen van een deur in combinatie met een nieuw slot hoort bij de mogelijkheden net als het vervangen of aanpassen van raamsluitingen. Maatregelen voor inbraakbeveiliging moeten goed uitgevoerd te worden door een erkende slotenmaker zoals Slotenmaker Barendrecht.

Onderhoud voor een veilig thuis of bedrijf

Wanneer hang- en sluitwerk van ramen en deuren niet goed onderhouden wordt kan er speling ontstaan waardoor extra slijtage optreedt en de sloten niet goed meer functioneren. Om dit te voorkomen kan de slotenmaker het onderhoud van uw sloten uitvoeren. Zowel bij ramen als deuren maar ook bij schuifpuien is dit belangrijk. Onderhoud van het schuifsysteem en het slot van de schuifpuien is belangrijk. In veel gevallen kan het plaatsen van een anti-inbraakcilinder in het slot, de zogenaamde kerntrekcilinder veiligheid bieden. Daarmee voorkom je dat het cilinder uit het slot getrokken kan worden. Het daarbij plaatsen van een optilbeveiliging of een schuifpuibalk kan al voldoende zijn. Slotenmaker Barendrecht heeft de expertise in huis je hierover te informeren.

Eerste hulp bij schade

Slotenmaker Barendrecht is snel ter plaatse en verhelpt schades na inbraak, poging tot inbraak of als gevolg van een ongelukje. Wanneer een raam gesneuveld is wordt direct een noodafdichting gemonteerd en een nieuwe ruit besteld. De noodafdichting wordt zo geplaatst dat er geen schade achteraf is. Ook bij een poging tot inbraak waardoor bijvoorbeeld een kozijn flink is beschadigd wordt het oplossen van de schade je uit handen genomen door de slotenmaker. Hij zorgt voor het hele schadeherstelproces. Met vakmanschap zorgt Slotenmaker Barendrecht voor optimale service.

Service bij Slotenmaker Barendrecht

De slotenmaker rekent geen voorrijkosten en de te maken kosten worden tevoren besproken en vastgelegd in een all-in prijs. Omdat service zo belangrijk is wordt er gestreefd naar honderd procent tevredenheidsgarantie. Dat kan alleen als er vakmanschap en kwaliteit geleverd wordt door een erkend bedrijf als Slotenmaker Barendrecht.

Let op: Slotenmakers zijn de afgelopen tijd slecht in het nieuws geweest. Zorg dat u altijd zaken doet met een erkende slotenmaker, te vinden op via “PKVW-beveiligingsadviseur / slotenmaker“. Vraag altijd een offerte in geschrift aan en controleer of de betreffende slotenmaker erkend is. Zaken met een slotenmaker doet u geheel op eigen risico. Wonen-interieur.com kan niet instaan voor de betrouwbaarheid van slotenmakers die te vinden kunnen zijn op deze website. Bezoek daarom altijd eerst: https://hetccv.nl/certificaat-schema/politiekeurmerk-veilig-wonen/politiekeurmerk-veilig-wonen-politiekeurmerk-veilig-wonen/pkvw-beveiligingsadviseur/

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.