Kunstgras tapijt bestellen

Evenement gepland? Zorg dan voor een goede fundering – een opvallende vloer! Wat voor vloer is nu fijner en opvallender dan een kunstgras tapijt? Je weet zeker dat zo’n prachtige vloer een blijvende indruk maakt. Al je beurstands komen namelijk beter uit met het contrast dat dat prachtige groen biedt!!

Wanneer kies je voor kunstgras als evenementvloer?

Voor wat voor soort beurzen en evenementen is een kunstgras tapijt bestellen de perfecte keuze? Voor de hand liggend is natuurlijk alle events die met verduurzaming en de natuur te maken hebben. Als je over een groenere wereld spreekt, wil je dat immers niet doen op een kale grijze vloer! Als het event niet direct om duurzaamheid gaat, maar je als bedrijf of als organisatie zijnde wel duurzaamheid wilt uitstralen, is het kunstgras ook perfect. Wordt er een demonstratie gegeven, waarbij een zachtere vloer geschikter is, bijvoorbeeld bij een indoor hondenshow? Dan is kunstgras ook een absolute must. Staan geen van dit soort events op de planning, maar wil je gewoon graag dat jouw beurs of evenement opvalt? Met kunstgras kun je eigenlijk nooit de mist in gaan, wat de gelegenheid ook is – een bruiloft, een tuinbeurs of een beurs in wat voor sector dan ook.

Het voordeel van kunstgras tapijt bestellen

Naast het prachtige uiterlijk van kunstgras, heeft kunstgras nog andere voordelen. Zo is het zeer duurzaam. Zolang je er op de juiste manier mee omgaat, kan het wel twaalf tot 20 jaar meegaan! Het is onderhoudsarm en vat niet gauw vlam, waardoor het aan alle veiligheidsvoorschriften voldoet. Kunstgras tapijt bestellen is dus gewoon een super goede investering!

Groen is doen!

Wil jij dat jouw beurs of evenement één uit duizenden is en niet 12 in een dozijn? Voeg jij graag wat kleur toe om je gasten in de juiste stemming te brengen en net die extra stap zetten om je evenement tot een succes te maken? Dan is kunstgras tapijt bestellen de juiste keus voor jou!