De beste interieurtips

Ga jij je huis opnieuw inrichten? Dan heb je natuurlijk nieuwe spullen voor nodig. Maar wat kun je allemaal nieuw kopen? En wat kun je laten staan? Dat ligt natuurlijk aan de ruimte die je opnieuw gaat inrichten. In deze blog vertellen we allerlei tips over leuke spullen om je huis op te leuken.

Zitzakken

Heb jij weleens aan zitzakken gedacht? Zitzakken zie je vaak op festivals, in kantoorruimtes of in de tuin, maar kunnen ook prima in je huis. Denk hierbij aan in de kinderkamer of in de woonkamer. Een zitzak maakt de ruimte speels en zorgt ervoor dat het interieur niet te statisch wordt. Ideaal om een boekje te lezen of even uit het raam te kijken. Een zitzak voor kinderen is ook hartstikke leuk, want ze zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar.

Tweedehands spullen

De mooiste parels vind je in de kringloop, als je maar goed rondkijkt kun je hele leuke spullen vinden. Sommige spullen hebben een opknapbeurt nodig met bijvoorbeeld een likje verf, wees vooral creatief. Door spullen bij de kringloop te kopen heb je spullen in huis staan die uniek zijn en bijna niemand verder heeft. Niet alleen bij de kringloop, maar ook op internet zijn genoeg tweedehands spullen te koop. Kringloopwinkels en vintage winkeltjes groeien als paddenstoelen uit de grond, dus er is vast wel een winkel bij je in de buurt waar je terecht kunt.

Variatie is alles

Varieer zoveel mogelijk met verschillende soorten meubels, zodat je geen statisch interieur krijgt. Hiermee bedoelen we zowel grote als kleine meubels, zowel grote als kleine planten en heb je een hoekbank met een vierkante salontafel? Ga dan voor een rond tapijt, zodat het net wat anders is.

Gezellige planten

Planten zijn altijd een goede toevoeging, welke interieur je ook hebt. Ze zorgen dat een ruimte minder kil wordt en zorgen voor meer gezelligheid. Zorg ook hierbij voor verschillende groottes, zowel kleine plantjes als grote planten. Zitzak kopen? https://www.whoober.nl/