Maximaal slaapcomfort dankzij een verstelbaar bed

Wist je dat een volwassen persoon gemiddeld 7 tot 8 uur slaap per nacht nodig heeft? Die uren worden niet alleen gebruikt voor slaap, maar ook om ervoor te zorgen dat lichaam en geest tot rust komen. Het is de bedoeling dat je wakker wordt met een uitgerust gevoel. Bij een verstelbaar bed kan het rug gedeelte iets hoger worden gezet waardoor het ademhalen makkelijker gaat en de kans op snurken afneemt. Hierdoor ben je minder moe. Heb je last van vermoeide benen dan kun je het voeteinde wat hoger instellen zodat je benen beter ontspannen. Ook wanneer je vocht hebt in je benen is het hoger instellen van het voeteinde ideaal. Met een verstelbare bedbodem zorg je voor nieuwe mogelijkheden in de slaapkamer. Je kunt in bed, voor je gaat slapen, makkelijk een boek lezen. Op bed je ontbijt nuttigen is ook een stuk makkelijker wanneer je het rug gedeelte hoger kunt stellen. Zo kun je ook nog even, half zittend het nieuws kijken. Wil je bedden inspiratie opdoen kijk dan eens op de website van De Suite.

Moderne, riante slaapkamer
Moderne, riante slaapkamer

De slaapkamer is de belangrijkste kamer van een huis

Steeds vaker hoor je dat de keuken de belangrijkste ruimte is van een huis. Maar, als je gemiddeld 7 tot 8 uur slaap per nacht nodig hebt, vertoef je langer in je slaapkamer dan in de keuken! Een bed is dan ook het meest gebruikte meubel van je huis en staat bovendien in de kamer waar je de meeste tijd van je leven doorbrengt. Wanneer je een nieuw bed nodig hebt, is het goed hier even aan te denken. Een bed koop je bovendien niet voor even, maar voor een aantal jaren. En omdat het in een ruimte staat waar je langer vertoeft dan in welke andere ruimte van je huis dan ook, mag het er ook best mooi uitzien. Omdat ieder persoon uniek is en andere slaapwensen heeft moet een bed bij je passen. Daarom kun je bij de Suite een bed op maat laten maken. Zeker wanneer je last hebt van (kleine) lichamelijke ongemakken is een op maat gemaakt bed of matras ideaal omdat het ervoor zorgt dat je zo min mogelijk last hebt van deze ongemakken.

Een verstelbaar bed combineren met een hoog laag bed

Je kunt ook kiezen voor een hoog laag bed 2 persoons. Daarmee heb je een extra hoog verstelbaar bed dat geschikt is voor het ontvangen van thuiszorg, maar ook op de juiste instap- op uitstap hoogte in te stellen is. Op dit moment is een van de meest verkochte bed combinaties een hoog laag bed in combinatie met een verstelbaar bed. Dat betekent dat je een gecombineerd tweepersoonsbed bed hebt van een hoog laag bed met een verstelbaar bed. Aan de buitenkant kun je dit niet zien. Zo kun je, wanneer het nodig is, de hoog laag functie gebruiken voor opstaan of zorg aan bed. Maar je kunt de functie ook op dezelfde manier gebruiken als de verstelbare bedbodem.