Wanddecoratie nieuwe stijl

Wanddecoratie om blij van te worden! Foto: Topdoek.nl
Wanddecoratie om blij van te worden! Foto: Topdoek.nl

Wat kun je een hoop met foto’s tegenwoordig! Als we alleen al een kijkje nemen naar foto wanddecoratie nieuwe stijl, dan ontdek je de veelzijdigheid waarop foto’s als bijzondere muurdecoratie gestalte krijgt en een kamer een wel héél speciale vibe geeft. Ontdek zelf wat speciale foto wanddecoratie voor jouw huis kan betekenen!

Wanddecoratie zoals jij ‘m hebben wilt

Foto wanddecoratie is op de meest uiteenlopende manieren verkrijgbaar en te positioneren. Maak zelf een collage, zoals de super blije en schattige collage van de babykamer bijvoorbeeld. Je bestelt gewoon verschillende 6-hoeken die je op jouw manier groepeert. Ja, dit kan in de babykamer zijn, maar ook in de woonkamer, naast de eettafel, of waar dan ook in huis.

Foto collage op schoolbord. Foto: Topdoek.nl
Foto collage op schoolbord. Foto: Topdoek.nl

Collages zijn zelf te groeperen, maar je kunt ook een collage in-een kopen, die in vele maten verkrijgbaar zijn. Het foto collage schoolbord is bijvoorbeeld uitermate populair voor in de woonkamer. Jullie allermooiste herinneringen komen telkens weer even onder de aandacht, dát is pas genieten!

Welk materiaal kies ik?

Het leuke van deze creatieve vorm van wanddecoratie is dat je jouw foto’s op vele verschillende materialen kunt laten plaatsen. Metaalborden zijn hartstikke populair, je kunt ze zelfs buitenhangen als naambord bijvoorbeeld. Maar ook binnenshuis is het een echte eyecatcher!

Canvas

Natuurlijk is canvas onverminderd populair. Jullie foto, óf andere afbeelding natuurlijk, bewerk je in een handomdraai online zelf op canvasdoek. Hiervoor bezoek je Topdoek.nl, hét online adres waar je zelf je keuzes maakt op gebied van materialen en personaliseren van jouw wanddecoratie.

Geluidswerend materiaal

Vind jij de akoestiek te hol of te weerkaatsend klinken in een ruimte? Wanneer dat het geval is, is het aan te bevelen te werken met meer stoffen materialen, zoals bijvoorbeeld gordijnen, een vloerkleed, maar ook je wanddecoratie speelt een rol. Bij Topdoek.nl kun je namelijk ook kiezen voor geluidsabsorberende materialen, van doek of stof. Deze materialen weerkaatsen het geluid niet, maar absorberen het juist.

Upload een afbeelding

Het leuke van het personaliseren van wanddecoratie is dat je écht iedere afbeelding kunt kiezen die jij wilt. Natuurlijk, familie afbeeldingen zijn heel populair, maar wil jij een schilderij afbeelding op doek die je op internet bent tegengekomen? Is de afbeelding rechtenvrij, dan kun je ‘m gewoon uploaden en gebruiken. Op deze manier hoef je nooit te kiezen uit een bestaande collectie, maar kies je écht zelf je eigen afbeeldingen en beeldmateriaal. En zo kun je dus ook fantastische combinaties maken, zoals te zien is op de babykamer collage! Deze creativiteit is helemaal aan jou, dus laat je inspireren op Topdoek.nl!