De voordelen van de Quooker kraan

Een functionele en aantrekkelijke keuken, geheel naar je eigen wensen, daar heb je jarenlang plezier van. Een Quooker kraan mag hierin eigenlijk niet ontbreken, gezien de diverse voordelen. Welke dat zijn nemen we in dit artikel met je door.

Matcht altijd binnen iedere keuken

Het fijne is dat Quooker kranen verkrijgbaar zijn in verschillende modellen, designs en afwerkingen, waardoor deze kraan altijd matcht met het design en de uitstraling van de specifieke keuken. Of je nu een moderne, minimalistische keuken of een klassieke, landelijke keuken hebt, er is altijd een Quooker kraan die perfect bij de keuken past.

Zeer functioneel

Met een Quooker kraan beschik je altijd binnen een handomdraai over kokend water, waardoor de dagelijkse handelingen in de keuken net even wat soepeler verlopen. Nooit meer wachten op de waterkoker, maar direct kokend water uit de kraan tappen is écht ideaal. Van het zetten van een kopje thee tot het snel blancheren van groenten; de directe beschikbaarheid van kokend water bespaart gewoon tijd. Eenmaal een Quooker kraan, dan wil je nooit meer zonder!

Meer ruimte op het aanrecht

Met een Quooker kraan in de keuken is een waterkoker een overbodig product geworden in de keuken en houdt je dus net een wat strakker aanrecht met meer ruimte over!

Hoogwaardig design

Het zal je vast wel eens opgevallen zijn dat Quooker kranen een prachtig design en vormgeving kennen. Ze voegen extra luxe toe aan je keuken. Of je nu kiest voor een glanzende chromen afwerking, of een matte roestvrijstalen variant, een Quooker kraan vormt gewoon een design eyecatcher.

Milieuvriendelijke kraan

Quooker kranen zijn naast praktisch en stijlvol ook nog eens milieuvriendelijk. Ze zijn ontworpen om water- en energiebesparing te bevorderen. Met een Quooker kraan kun je precies de gewenste hoeveelheid water tappen, waardoor verspilling wordt tegengegaan.

Gemak en veiligheid

De Quooker kranen kennen een hoog gebruiksgemak, waarbij veiligheid natuurlijk een grote rol speelt, aangezien niemand zomaar kokend water moet kunnen tappen zonder daarvoor gekozen te hebben. Daarom zijn deze kranen voorzien van kindveilige bedieningselementen en kennen een ingebouwde veiligheidsmechanisme om ongelukken te voorkomen.