5 x de mooiste wastafeltrend

Welke wastafels zijn de musthaves van dit moment? Ben je opzoek naar inspiratie voor jouw badkamer of toilet, kijk dan met ons mee naar deze blikvangers.

Onze favorieten onder de waskommen

Kies je voor een zwevende wastafel, of zie je er liever een kastje onder; wat natuurlijk extra praktisch lijkt, maar een zwevende wastafel is hygiënischer. Geen vuil meer wat zich ophoopt onder het kastje, maar met één zwiep alles schoongemaakt bij de zwevende wastafel. Het vormt in ieder geval de meest gekozen optie van dit moment, zoals te zien is bij leverancier Sanisolid.

Marmer, een populaire keuze voor de badkamer

Twijfel je over het materiaal van je zwevende wastafel? Mocht het je nog niet opgevallen zijn: marmer is keihard bezig aan een comeback! Deze prachtige -en onverwoestbare- natuursteen floreert weer in vele eigentijdse badkamers en toiletten. Waar kom je marmer het meeste tegen? Marmer wordt vooral verwerkt als wandtegels, zoals een marmeren achterwand in het toilet, of als tafelblad en wanden in de badkamer. Marmer is niet de voordeligste keuze, het moet immers gewonnen worden in de Italiaanse marmermijnen. Witte waskommen zijn geweldig te combineren met deze look. Denk aan de kleurtinten: wit, grijs, antraciet, marmer en houten elementen. 

Onze 5 keuzes van dit moment:

Prachtige witte waskom met inbouwkraan, op een marmer plaat voor de badkamer. Foto: Sanisolid.
Prachtige witte waskom met inbouwkraan, op een marmer plaat voor de badkamer. Foto: Sanisolid.
Kies je voor rustiek hout? Combineer op de zwevende wastafel deze fraaie hoekige waskom. Foto: Sanisolid.
Kies je voor rustiek hout? Combineer op de zwevende wastafel deze fraaie hoekige waskom. Foto: Sanisolid.
Mooie musthave voor het toilet. Rank en smal, waardoor hij overal past. Foto: Sanisolid.
Mooie musthave voor het toilet. Rank en smal, waardoor hij overal past. Foto: Sanisolid.
De oplossing voor kleine toiletruimtes, een hoekfonteintje. Foto: Sanisolid
De oplossing voor kleine toiletruimtes, een hoekfonteintje. Foto: Sanisolid
Beschik je over voldoende ruimte, dan is dit een absolute musthave! Foto: Sanisolid
Beschik je over voldoende ruimte, dan is dit een absolute musthave! Foto: Sanisolid

Voor iedere sanitaire ruimte, hoe groot of klein ook, bestaat een passende oplossing. Want wist je dat je zelfs sanitair op maat kunt laten maken? Kom je er op gebied van maten maar niet uit, neem dan contact op met sanitair leverancier Sanisolid, waar je jouw gewenste maten online kunt doorgeven, inclusief foto’s van jouw toilet of badkamer.