Verhoog je comfort: investeer in een huislift

Ouder worden gaat helaas vaak gepaard met kwaaltjes en minder goed te been zijn. En vooral dat laatste is vervelend wanneer je in een huis met één of meerdere verdiepingen woont. Je wil immers zo lang mogelijk kunnen genieten van het comfort van je eigen woning. Een huislift maakt deze wens waar. Je hebt er bovendien slechts een beperkt budget en een compacte ruimte voor nodig.

Lift op maat

De ideale lift? Die is afgestemd op jouw wensen en jouw woning. Allereerst moet bekeken worden hoeveel etages er bereikt moeten kunnen worden. Ook de hefhoogte, het type bediening, de graad van afwerking en de keuze van de materialen ligt in jouw handen. Zo bekom je een volledig gepersonaliseerde lift!

Geen grote werken

Een huislift installatie gaat niet hand in hand met ingrijpende verbouwingswerken. Integendeel. Een huislift zonder schacht kan je zelfs eender waar plaatsen. Er wordt dan bijvoorbeeld gekozen voor een verankering in de muur.

Compact en ruimtebesparend

Om een huislift te implementeren in je woning hoef je geen grote ruimte te hebben. Slechts één vierkante meter volstaat! Heb je toch geen plekje voor je lift? Dan kan je ook een eenvoudige traplift kopen. Hiermee kan je je tenslotte ook probleemloos van het ene naar het andere verdiep verplaatsen.

Beperkt budget

De totale kostprijs van een huislift wordt door verschillende factoren bepaald, zoals de materiaalkeuze en de afwerkingsgraad. Maar zelfs al heb je een klein budget, dan kom je al een eind weg met bijvoorbeeld een traplift. Zo’n type lift heb je al vanaf enkele duizenden euro’s. Voor een gemiddelde huislift mag je rekenen op zo’n 25.000 euro.

Langer thuis wonen

Onderzoek toont aan dat bijna 50% van de 50-plussers bereid is te verhuizen naar een kleiner huis of een appartement. En dat nog voor ze met pensioen gaan. Weliswaar kan je ook op oudere leeftijd nog genieten van je eigen woning, in het grootste comfort.

Wil je langer zelfstandig thuis wonen? Dan is een huislift de perfecte investering. Je gaat voor maximaal comfort en een verhoogde veiligheid. Zo kan je langer genieten van je oude dag, in je eigen vertrouwde omgeving. Wat extra handig is: een huislift kan zowel in de ruwbouwfase van je nieuwbouwproject geïntegreerd worden als tijdens een latere fase. Het is dus nooit te laat om te kiezen voor een lift!