займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Bromelia stekken

Voor of na de bloei van de Bromelia kun je in principe de Bromelia stekken. Er kunnen zich dan uitlopers langs de moederstam vormen. Lees meer…

De Bromelia stekken
Wil je de Bromelia stekken dan kun je als volgt te werk gaan:
De uitlopers mogen niet te vroeg van de stam worden gehaald, de groei van de uitlopers kan dan stagneren of verloren gaan. Snijd de uitlopers in het verharde gedeelte van de uitloper af, met een scherp mesje. Plant direct de uitloper in humus potgrond, welke licht bevochtigd is. Plaats hierover een doorzichtige plastic zak waarin je gaatjes aanbrengt om de wortelgroei te versnellen. Maak de grond zo nu en dan licht vochtig, maar benevel de stek niet. De zak kun je weghalen zodra de stek zichtbaar groeit.

Meer Bromelia: Verzorging Bromelia


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl