займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Verzorging Bromelia

De exotische Bromelia (Bromeliaceae) met zijn stekelige groen-witte bladeren en roze stekelbloem is een prachtige eye catcher in je woonkamer. Maar hoe zit het met de verzorging van de Bromelia? Lees meer…

Verzorging Bromelia
Van oudsher groeit de Bromelia in een tropisch klimaat langs bomen en daken, waarbij zijn wortels functioneren als hechtingsmateriaal. De Bromelia voedt zich met nevel en vallend regenwater en leeft dus niet van zijn gastheer. Plaats de Bromelia op een lichte plek in de woonkamer, maar niet in de felle zon. Verzorging van de Bromelia kan een precisie werkje zijn; gebruik bij voorkeur regenwater om water te geven (hierin zitten de nodige mineralen). Laat de bladkoker continu voorzien zijn van een laagje water en benevel de Bromelia dagelijks even met een plantenspuit.

Meer verzorging Bromelia: Bromelia stekken.
Meer kamerplanten: Vetplanten verzorging


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl