Gietvloeren in Rotterdam

Het feit dat gietvloeren steeds meer in opkomst zijn uit zich tegenwoordig ook in de vele gietvloer bedrijven die lokaal actief zijn. Er zijn voldoende specialisten maar als u ver van het bedrijf woont kan het voorkomen dat de prijs van de vloer stijgt. Vaak bent u daarom goedkoper uit om te kiezen voor een lokale specialist, voor een bedrijf uit uw eigen regio is het een stuk eenvoudiger om even langs te komen voor een vrijblijvend gesprek en een inschatting van de benodigdheden voor uw nieuwe vloer.

kachel

Nieuw gietvloer bedrijf in Rotterdam

Voornamelijk in de randstad vinden we vele gietvloer bedrijven terug. In de regio Rijnmond kan je bijvoorbeeld terecht bij Gietvloer Rotterdam. De naam van het bedrijf zegt natuurlijk al voldoende. Hier kan iedereen uit de omgeving Rotterdam terecht om een prachtige gietvloer aan te laten brengen voor een scherpe prijs. Het mooie is dat een gietvloer ook nog op maat te maken is, vraag naar de mogelijkheden en u zal ontdekken dat het niet eens duur hoeft te zijn!

De voordelen van een gietvloer

Veel mensen kiezen voor een gietvloer vanwege de lange levensduur, een gietvloer gaat wel tien keer zo lang mee als de traditionele houten vloer bijvoorbeeld. Ook tegels zult u na een aantal jaar moeten vervangen omdat er beschadigingen optreden en omdat de kleur vervaagt. Als u een gietvloer weet aan te brengen dan behoren deze problemen tot het verleden. Een gietvloer gaat namelijk wel decennia lang mee en dat heeft zijn redenen. De belangrijkste reden is het feit dat gietvloeren naadloos gelegd worden, hierdoor is het schoonmaken erg eenvoudig, er zijn namelijk geen randen waar doorgaans het meeste vuil ontstaat. Kies voor een gietvloer en geniet er nog tientallen jaren van. Er zijn nog veel meer voordelen, zo is de gietvloer ook uitstekend te combineren met vloerverwarming, erg fijn als u graag met blote voeten over uw nieuwe vloer loopt!

Neem contact op met Gietvloer Rotterdam!

Bent u overtuigd van de voordelen van een gietvloer of wilt u juist meer weten? Neem dan eens contact op met de specialisten van Gietvloer Rotterdam, zij komen graag bij u langs om u te voorzien van een vrijblijvend advies en eventueel gelijk een ontwerp op basis van uw specifieke wensen. Kiest u voor een gietvloer dan kiest u voor een maatwerk vloer waar u nog vele jaren van kunt genieten?

Ook voor kwaliteit kachels en haarden

Wanneer u een bezoekje brengt aan onze showroom in Amsterdam dan komt u er direct achter dat u voor meer interieur aspecten bij ons terecht kunt. Zo kunnen we u ook helpen aan de nieuwste gashaard en kachel modellen van de beste merken. Maak een afspraak, bespreek uw wensen en laat u verassen door de mogelijkheden.