Onderzoek, voordat je een wasmachine koopt

Wanneer je toe bent aan een nieuwe wasmachine, is er zoveel keuze en aanbod dat het lastig is om zelf je weg te zoeken. Om je hierbij te helpen zit je op deze website Wasmachinepagina.nl helemaal goed.

De wasmachinepagina


Op deze website vergelijken we alle wasmachines, prijzen en prestaties om de uiteindelijke keuze makkelijker te maken. Natuurlijk heb je een bepaald budget, waarbij gezegd kan worden dat ‘duur’ niet altijd ‘goed’ hoeft te zijn. Maar andersom geldt ook dat goedkoop, duurkoop kan worden. Dat heeft alles te maken met de levensduur van de wasmachine alsook met het energie- en waterverbruik. Naast je budget moet je bepalen hoe intensief de wasmachine gebruikt gaat worden; ben je alleenstaand of heb je een groot gezin waar de was voor gedraaid moet worden.


Testen op prestatie


Natuurlijk wordt er op wasmachinepagina.nl getest op energieverbruik en hoe schoon een wasmachine wast, maar daarnaast wordt er ook getest op andere prestaties: hoe spoelt de wasmachine, hoe centrifugeert deze, hoeveel wasprogramma’s zijn er en hoe lang duren die programma’s. Ook letten we bij de verschillende testen op het gebruikersgemak, het lawaai dat de machine maakt en het verbruik van energie en water. Stuk voor stuk belangrijke beoordelingen om de keuze voor het kopen van een wasmachine gemakkelijker te maken.

Op wasmachinepagina.nl worden alle merken en prestaties van wasmachines vakkundig vergeleken.