Triwa Trapliften

U woont heel prettig in uw huis, maar het wordt steeds lastiger om de trap op te komen. Verhuizen naar een aangepaste woning wilt u niet. En dat hoeft ook niet! Met een traplift behoudt u uw vrijheid en onafhankelijkheid. U kunt langer thuis blijven wonen.

 

Het gemak van een traplift

U wilt weer moeiteloos de trap op kunnen? Met een traplift kunt u voortaan zonder hulp naar boven gaan. Triwa Trapliften heeft zoveel soorten trapliften dat u er beslist een vindt die past bij uw trap en uw budget. Wist u dat een ingrijpende verbouwing meestal niet nodig is? Vaak kan de monteur uw traplift al binnen een paar uur installeren zodat u hem snel kunt gebruiken. En als het echt nodig is, levert Triwa Trapliften uw lift binnen een week.

Een geschikte traplift kiezen

Triwa Trapliften heeft een lift voor iedere woonsituatie. Er zijn natuurlijk standaardliften voor rechte en gebogen trappen waarbij u kunt kiezen uit allerlei opties, zoals een elektrische draaistoel of een elektrisch opklapbaar voetenplateau. Ook zijn er speciale trapliften te koop, voor onder meer mensen met obesitas of mensen die moeite hebben om uit bad of het zwembad te stappen. Er zijn luxe uitgevoerde liften, maar voor personen met een wat kleinere portemonnee zijn er budgetliften. Ook is het mogelijk om een gebruikte traplift te kopen. En als u bijvoorbeeld door ziekte tijdelijk een traplift nodig heeft, is huren een optie. Daarnaast verhuurt Triwa Trapliften aan flats en bedrijven waar de liften tijdelijk niet werken.

Een lift voor binnen of buiten

Behalve voor uw nieuwe traplift bent u bij Triwa Trapliften ook voor een goede huislift of platformlift aan het juiste adres. Platformliften zijn ideaal voor rolstoelgebruikers en mindervaliden, die dankzij zo’n lift zonder hulp naar boven of beneden kunnen gaan. Wilt u een eenvoudige, niet al te dure platformlift? Of kiest u voor wat meer opties, zoals opklapbare oprijelementen? Huisliften zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals een dichte, plaatsbesparende of open huislift voor rolstoelen. Ook kunt u kiezen voor een huislift die helemaal past bij uw huis en interieur. Het ruime assortiment liften kunt u bekijken in de showroom van Triwa Trapliften in Heerenveen.

Het onderhoud van uw lift

Een traplift, platformlift of huislift is natuurlijk erg praktisch, maar moet bovenal veilig in gebruik zijn. Daarom is het belangrijk om uw lift regelmatig te laten controleren. Als u weet dat alles nog naar behoren functioneert, zit u toch een stuk geruster in uw lift. Triwa Trapliften levert niet alleen liften, maar u kunt ze ook inschakelen voor een grondige onderhoudsbeurt. Daarna kunt u uw lift weer veilig en zonder problemen gebruiken. Heeft u uw lift ergens anders gekocht? Geen probleem, Triwa Trapliften komt graag langs voor het onderhoud.

Samenvatting

Kost het u steeds meer moeite om de trap op te lopen? Met een traplift heeft u weer uw vrijheid terug en kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen. Verhuizen naar een aangepaste woning is niet nodig. Triwa Trapliften heeft heel veel soorten liften, die u vaak kunt aanpassen aan uw wensen of uitbreiden met handige opties. Er is beslist een bij die past bij uw trap, uw interieur en uw budget. Topkwaliteit, snel in huis en vaak binnen een paar uur geïnstalleerd: wat wilt u nog meer. In hun showroom in Heerenveen kunt u alle trapliften, huisliften en platformliften op uw gemak bekijken. Ook voor het onderhoud van uw lift kunt u terecht bij Triwa Trapliften. Na een grondige onderhoudsbeurt kunt u uw lift weer met een gerust gevoel gebruiken.