Zitzak, geweldig voor je kind!

Zitzakken zijn nog steeds razend populair onder zowel volwassenen als kinderen! En … de vertrouwde zitzak, altijd verkrijgbaar in trendy kleuren, is tegenwoordig verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Het is dus allang niet meer vanzelfsprekend dat een zitzak een gigantisch stevig, groot kussen is.

Zitzak kind, zitzak hond
Je ziet het: de zitzak biedt vele uitvoeringen! (afbeelding: sitandjoy.nl)

Kind en zitzak!

Er gebeurt iets met kinderen zodra zij een zitzak zien! Ze moeten er opspringen en lekker doerakken in en rond de zitzak. Onze zoon bijvoorbeeld (10 jaar) heeft er een sport van gemaakt om dingen ’te lanceren’ vanaf de zitzak. Hij legt iets op het uiteinde en neemt dan een run om neer te ploffen op het andere uiteinde: en zo vliegt er van alles door zijn slaapkamer …

Maar ook wil hij regelmatig gewoon slapen op de zitzak, dan wordt het eigenlijk een ligzak – ook al is zoon er eigenlijk te lang van stuk voor.

Een grote zitzak kan op de kinderkamer tal van functies bieden; hij kan fungeren als slaapplek, als bank, als speelobject en als fauteuil. De zitzak is hiermee de ideale kamergenoot voor je kind!

Zitzak voor kinderen

Is de kinderkamer niet al te groot, of heb je geen zin in een te grote zitzak op de kinderkamer, dan is er de kinderlijn. De serie biedt uiteenlopende variatie op de grote zitzak, van loungestoelen tot kuipstoel formaat; stuk voor stuk ideaal in gebruik en lekker flexibel voor je kind!

De nieuwe generatie zitzakken! (afbeelding: sitandjoy.nl)

 

Zitzak voor de woonkamer

Een zitzak vormt een perfecte, moderne lounge aanvulling voor je meubilair; je kunt niet alleen zelf heerlijk loungen, maar ook bezoek (met kinderen!) vinden er hun plekje. Op het moment dat je even te weinig zitplaatsen hebt, tover je de zitzak om in een bankje voor twee!

En natuurlijk heeft de nieuwe generatie zitzakken ook loungefauteuil uitvoeringen en mooie poefen.

Checken dus!

 

— Advertorial —