Porcelanosa voor je tegelvloer en meer

Het Spaanse Porcelanosa staat al decennialang wereldwijd bekend om de hoogwaardige kwaliteit tegels. Inmiddels is het aanbod allang niet meer beperkt tot vloertegels en wandtegels. De collectie is uitgebreid met badkamers, keukens en kledingkasten. Hou je van strak en modern? Je richt je toilet of badkamer volledig in Porcelanosa-stijl in. De verschillende soorten tegels zijn in diverse collecties ingedeeld. Dat maakt het uitzoeken een stuk makkelijker. Ben jij weg van natuursteen? Zoek dan een tegel van jouw gading in de collectie ston-ker tegels. Wil jij de warme uitstraling van hout, maar dan in de vorm van keramische tegels? Dat vind je in de collectie par-ker tegels. De venis-tegels stralen één en al luxe uit. Elke tegel creëert een totaal andere uitstraling, mede afhankelijk van de manier waarop je de tegels legt.

Voor welke Porcelanosa tegel ga jij?

De Porcelanosa-tegels worden slechts één keer gebakken en zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en afwerkingen. Ook in structuren en kleurtinten is er volop keus. Heb je een kleine badkamer die je groter wilt laten lijken? Kies dan voor een grote tegel. Een keramische tegel is ideaal in je badkamer of keuken, omdat de tegels makkelijk schoon te maken zijn. Een vloerverwarming in combinatie met een keramische tegelvloer is geen enkel probleem. Jij hebt altijd warme voeten. De tegels van Ston-ker zijn zo sterk dat je ze ook buiten kunt leggen. Zo verleng je je woonkamer richting het terras en zorg je voor eenheid binnen én buiten.

Aandacht voor duurzaamheid

De keramische tegels van Porcelanosa zijn allemaal voor een deel gemaakt van gerecycled materiaal. Tegels waarin een foutje ontstaat tijdens het productieproces worden niet weggegooid. Ze worden weer hergebruikt voor nieuwe tegels. De speciale Ston-ker Ecologic- serie bestaat zelfs uit meer dan 95 procent gerecyclede materialen. Ook de verpakking van de tegels bestaat uit gerecycled materiaal. Zo maakt dit Spaanse bedrijf tal van milieuvriendelijke keuzes om de aarde goed achter te laten voor toekomstige generaties.