Wiegers XL Woonstore

Functionele woonitems die ook nog eens praktisch zijn, je vindt ze in de collectie van Wiegers XL. De ruime woonwinkel van Wiegers XL biedt de allernieuwste, trendy inrichting voor binnen en buiten. In deze zeer ruime woonwinkel kun je uren rondkijken en inspiratie opdoen voor zowel je interieur als je tuin. De woonwinkel is gevestigd Asten, Noord-Brabant, omgeving Helmond/ Eindhoven.

Tuin- en woontrends bij Wiegers XL

De grote collectie woonitems van Wiegers XL is breed uiteenlopend en altijd van een hoge kwaliteit. Ontdek zelf de vele kasten, tafels en overige meubels van mango- of teakhout in zowel landelijke stijl als modern industrieel. Wie voor eigentijdse meubelen gaat met een robuuste look en afwerking, kiest voor Wiegers XL.

Mangohout eettafel, industrieel. Foto: Wiegers XL
Mangohout eettafel, industrieel. Foto: Wiegers XL

Is het een landelijke of industriële mangohouten eettafel? Deze tijdloze eettafel past in nagenoeg ieder interieur. Niet alleen is het een regelrechte eyecatcher, hij is ook nog eens lekker praktisch. Je kunt ‘m namelijk in hoogte verstellen. Groot en klein passen aan deze eettafel evenals iedere maat eettafelstoel. Het onderstel bestaat uit metaal met hout en het tafelblad is gemaakt van mangohout, wat bewerkt is met een vuilafstotende lak.

Shoppen voor de tuin

Je koopt je tuininrichting zoals tuinmeubelen, loungesets voor buiten, buiten eettafels, maar ook tuinaccessoires zowel via de website van Wiegers XL als in de woonstore. Naast een uitgebreide collectie tuinmeubelen vind je hier accessoires om je set compleet te maken, waaronder afdekzeilen en parasols. Kies je voor een verrijdbare parasolvoet, dan plaats je ‘m telkens weer eenvoudig op de gewenste positie, zodat je altijd schaduwrijk buiten kunt zitten. Ideaal.

Direct inspiratie opdoen voor tuin en interieur? Bezoek snel de website van Wiegers XL