Top 5 jaloezieën bij elke interieurstijl

Jaloezieën zijn tegenwoordig voor alle woonstijlen te verkrijgen. Door het veelzijdige karakter en de vele opties bij jaloezieën op maat zijn ze weer helemaal in. Lees verder over de 5 populairste jaloezieën.

1: Houten jaloezieën op maat voor natuurlijke stijl

Natuurlijke materialen, je vindt ze tegenwoordig in bijna elk huishouden wel terug. Ga eens combineren met marmer, leren meubels, bamboe decoraties en houten materialen als basis. Mooie houten jaloezieën passen hier perfect bij. Houten jaloezieën zijn stijlvol en passen ook in een klassiek, modern of industrieel interieur. Erg gemakkelijk te combineren en je creëert al snel een fijne natuurlijke sfeer met de houten jaloezie.

2: Zwarte jaloezieën op maat industriële stijl

Eén van de populairste stijlen van het moment is de robuust industrieel. Een industrieel interieur herken je aan de combinatie van donkere kleuren en stoere materialen. Heb jij een industriële stijl? Brede zwarte jaloezieën van hout passen hier perfect bij. Maar een industriële uitstraling krijg je ook met brede aluminium jaloezieën op maat. Stel ze hier zelf samen. Bepaal de breedte en ga voor zwarte jaloezieën op maat, antraciet of donkergrijs, want deze kleuren passen het best bij een industrieel interieur.

 • donkere kleuren
 • zwart, grijs of legergroen
 • Strak design met strakke vormen
 • Stoere materialen: hout of metaal

3: Witte jaloezieën bij Scandinavisch interieur

Bij onze noordelijke bovenburen wordt in het interieur veel gebruikt gemaakt van lichte en zachte kleuren. Bovendien zie je vooral strakke en moderne lijnen. Wat hier erg goed bij past, zijn witte of houten jaloezieën, waarmee je zelf de lichtinval bepaalt en de strakke lijnen benadrukt. Haal het natuurlijke licht in huis met grote ramen en transparante gordijnen. Kleuren die uitstekend passen bij Scandinavisch interieur:

 • Witte jaloezie op maat
 • Lichtgrijze jaloezieën
 • Zachtroze jaloezieën
 • Lichtblauwe jaloezie op maat

4: Top down bottom up jaloezieën = nieuw

Ken jij de top down bottom up jaloezie al? Het is een nieuwe soort jaloezie, die hetzelfde als de gelijknamige plissé. De horizontale lamellen zijn gemaakt van aluminium. Het is een uniek product en nieuw op de markt. Nu alleen nog bij JaloezieenExpert.nl te verkrijgen.

5: Houtlook jaloezie in de badkamer

Erg populair zijn de houten jaloezieën, maar dit is helaas geen optie voor de badkamer. Daarom zijn voor de badkamer speciaal de PVC houten jaloezieën voor de badkamer ontwikkeld. Houd jij ook zo van een natuurlijk sfeer? De PVC jaloezie met houtlook zorgt voor een zeer sfeervolle uitstraling, is bijna niet te onderscheiden van echt hout én is vochtbestendig. Dé oplossing voor een natuurlijke uitstraling in de badkamer. Voordelen:

 • Biedt hoge mate van privacy
 • PVC is vochtbestendig
 • Eenvoudig te reinigen
 • Te monteren zonder boren
 • Geschikt voor kiep-kantelraam
 • Vele kleurenopties