Sfeervolle interieurtrends voor 2022

De donkerste periode van het jaar is begonnen en daardoor zitten we steeds weer meer binnen. En wat is er nog fijner dan in de winter binnenshuis een warmte sfeer te creeren? Daarom hebben we de mooiste trends op het gebied van wonen & interieur voor 2022 op een rijtje gezet.

Kleuren en materialen

Jaar na jaar is het weer spannend, welke kleuren worden het dit jaar? Door alle drukte om ons heen in ons drukke leven is het belangrijk om een rustpunt te hebben in uw woning. Dit kun je doen door binnenshuis natuurlijke en lichte kleuren te gebruiken, met de accentkleuren zwart en bruin. Want een andere belangrijke kleuren trend die we volgend jaar zien is dat bruin het nieuwe zwart is en we deze kleuren steeds vaker terug zien in interieurs.

Eenvoud & sfeer in woonstijl combineren

Voor het creëren van een mooie interieurinrichting kunt u inspiratie halen uit een of meerdere woonstijlen. Als u uw interieur een nieuwe look wilt geven, dan zijn er verschillende woonstijlen te onderscheiden. U hebt misschien al gezien dat sommige stijlen veel gemeen hebben, dus als iets wilt combineren kunt u daar op inspelen.

Een haardopstelling hoort in ieder interieur

Als u veel tijd besteed in de woonkamer, zowel overdag als ‘s avonds dan is het interieur van de woonkamer zeer belangrijk. En wilt u hier iets unieks aan toevoegen? Dan is de mooie haard opstelling wat u zoekt. Een echte eyecatcher die indruk maakt qua sfeer en praktisch is doordat het extra warmte kan geven. We kennen natuurlijk vele soorten haarden in verschillende vormen, types en aanzichten. Steeds vaker krijgen we de vraag of een haard te combineren is met een tv. Ons antwoord is in bijna alle gevallen ‘ja’. Als u een haard zoekt die samen met uw tv een ware bioscoopervaring geeft dan is een cinewall met sfeerhaard advies absoluut het overwegen waard. Nu het assortiment sterk doorgroeit, is er altijd model dat bij u past.

Online oriënteren om inspiratie op te doen

Om alvast in de stemming te komen is online oriënteren zinvol. Breng daarna eens bezoek aan bijvoorbeeld een haarden showroom bij u in de buurt waar mooie Altech kachels staan opgesteld. Een bezoek aan een showroom geeft de mogelijkheid om sfeer te proeven, materialen te zien en verschillen te ervaren. Een haard adviseur staat altijd voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.